4 liikettä kokeilla apinabaareissa

, kun olimme lapsia, apinabaarit olivat kuin Starbucks: He olivat kaikkialla sekä parannetimme heille, heiluttaen pieniä vartaloamme iloisesti. Esterokeroiden lisääntymisen ansiosta täysikasvuiset apinabaarit päätyvät jälleen asiaksi, samoin kuin saatat nähdä ne boot-leirin tyylillä. samoin kuin voit silti hyödyntää leikkikentällä löydettyjä rutiiniversioita.

Jos etsit hauskaa menetelmää kävelyksi sekä juoksemiseen US Sassuolo Paita .

Ottoa sekä abs

Aivan ensimmäinen askel apinabaareiden hallitsemiseksi on tarttuvuuden vahvistaminen. Ellet avaa itsepäisiä suolakurkkupurkkeja koko päivän, baarien pitäminen voi olla yllättävän vaikeaa. Älä kuitenkaan huolestu: Grip Stamina on helppo selvittää, teetkö sen askel askeleelta.

Aloita ripustamalla tankoista niin kauan kuin pystyt, kunnes vaadit jalat palauttamaan maahan. Toista 3 sarjaa.

Vedä seuraavaksi polvet suoraan kohti rintaasi työskennelläksesi abs. Suorista jalat ja vedä sitten polvet oikealle työskentelemään vinot. Toista vasemmalle. Kolme liikettä tyyppiä yksi rep. Suorita yksi sarja 10 toistoa aloittaaksesi.
Kun vahvistut, vaihda tarttuvuusvahvuuteen kolmen polven korotussarjan avulla.

Hauis sekä tricepsit

Kohtaa palkit sivulta, ja pidä yhtä palkkia molemmilla käsillä. Vedä itsesi ylöspäin ja laskee hitaasti vartaloasi yhdelle edustajalle. Vedä niin paljon kuin baarin kummallakin puolella, jos baarien välissä on riittävästi aluetta. Muuten hyppää alas ja käänny ympäri käsitelläksesi toisella tavalla. Aloita 2: lla 5 toistosarjaan molemmilla puolilla, vaihtamalla kädet (yksi takana) jokaiselle sarjalle. Kehitä noin 20 toistoa per sivu.

Kun päädyit vahvemmaksi, yritä pidentää käsivarsi kokonaan toistojen välillä varmistaaksesi, että aloitat suoraan käsivarsilla joka kerta. Watford FC Paita Jos tämä harjoitus on yhtä hyvin haastava, voit aina helpottaa sitä muuttamalla staattinen pidätys.

Hyppää, keinu, samoin kuin mene

Heiluttaminen baarista baariin (baarien käveleminen käsilläsi – aivan kuten kun olit lapsi!) On perinteinen menetelmä nauttia apinabaareista. Sinulla on hauskaa – ja vaikeuksia selkääsi, käsivarret, jopa ytimesi. Jos et voi tehdä menetelmääsi baarien yli ensimmäistä kertaa, tee Gremio Paita muut liikkeet tässä harjoituksessa vähintään kolme kertaa viikossa ja kuukauden kuluttua, yritä siirtyä palkkien kanssa uudelleen.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Jennifer Pattee

Fitbitin suurlähettiläs Jennifer Pattee aloitti bootcamp -luokkien käytön yliopistossa stressin lievittämiseksi ja huomasi, että hän piti ulkona harjoittelusta. Ennen pitkää hän aloitti maratonien, ultramaratonien, Ironman-releiden ja enemmän-ja rakensi prosessissa henkilöstöluettelon henkilökohtaisten koulutusasiakkaiden luettelon. Vuonna 2008 Jenn perusti perustavanlaatuisen koulutuksen San Franciscossa, Kaliforniassa auttaakseen muita sopimaan ja löytämään myös sisäisen urheilijansa.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *