Juhli ainutlaatuisuutta Victor Glemaudin suunnittelijakokoelmalla Fitbitille

, olemme innoissamme paljastamaan selkeän kokoelman elinvoimaisista neulottuista kappaleista, jotka on tuottanut palkittu suunnittelija Victor Glemaud Fitbit Versa 3: lle sekä järkille. Glemaudin uudessa kokoelmassa on yhteistyössä Amerikan muotisuunnittelijoiden neuvoston sekä CFDA/Vogue Fashion Fund -sarjan kanssa neuleita, jotka ovat kaikille muodossa. Wellness, osallisuus ja kestävyys vaikuttavat tämän mielenkiintoisen uuden lisälinjan neulotut tyylit juhlivat ainutlaatuisuutta iloisilla, sukupuoleutraaleilla elementeillä. Lisäksi ne on valmistettu Repreve® -kierrätetyistä muovikuituista!

Voit pitää mielessä suunnittelija Kim Shuin lisävarusteiden kokoelma Fitbit Versa 2: lle viime vuonna. Kahden viime vuoden aikana Fitbit on tehnyt yhteistyötä CFDA/Vogue Fashion Fund -suunnittelijoiden, kuten PH5: n ja Kim Shuin, tukemiseksi trendikkäiden Fitbit -lisävarusteiden menetelmän tasoittamiseksi. Nyt taskulamppu välitetään Victor Glemaudille – kukaan muu kuin 2017 CFDA/Vogue Fashion Fund -finalisti.

Fitbit PSV Eindhoven Paita hämärtää jatkuvasti linjoja muodin ja kunton välillä. Siksi halusimme Glemaudin tuottaa show-pysäyttävän lisävarusteviivan uudelle Fitbit Versa 3: lle ja järkille. Tuloksena oli standout -kapselikokoelma, joka ei vain tarjoa tavoitteidemme, mutta puhuu kuitenkin puolestaan.

Rohkeat neulot vahvoille tavoitteille? Kyllä kiitos. Jatka lukemista saadaksesi selville paljon enemmän Sporting CP Paita suunnittelijasta ja hänen uudesta Fitbit -kokoelmasta.

Suunnittelijasta

Palkittu muotisuunnittelija Haitin-American, Victor Glemaud, teki jälkensä itselleen muotimaailmassa, kun hän esitteli NamesAike-etikettinsä vuonna 2008, jossa on kekseliäitä, elinvoimaisia neuleita, jotka on kehitetty kaikille sukupuolille, kilpailuille, kokoille ja persoonallisuuksille . Glemaudin tyyliin nähtynä Moda Operandin, Neiman Marcusin, Nordstromin, Saks Celta de Vigo Paita Fifth Avenuen ja enemmän kuin enemmän kuin enemmän ainutlaatuisuutta että osallisuutta, sekä ainutlaatuisuutta että osallisuutta.

Victor Glemaud fitbit -kokoelmaan: muoto neuloa

Fitbit -kokoelman Victor Glemaud ei ole vain nerokas ja osallistava, mutta se on myös kestävä. Kaikki kolme nauhaa on valmistettu eloisilla säikeillä, jotka on valmistettu repreve® -kierrätetyistä muovikuiduista, jotka muuttavat ne hauskoiksi kappaleiksi kaikenlaiselle persoonallisuudelle. Tarkista mallit:

Metallinen kulta/musta. Tämä sileä musta nauha, jolla on kultaiset leikkeet, on ihanteellinen menetelmä erottua, päivä tai yö. Hauska ja tuore muotivalinta, kukaan?

Kerrostettu musta/punainen. Tässä kaksisävyisessä tyylissä on hienovaraisia vihjeitä punaisesta langasta, joka kurkistaa kiinteällä neulottulla mustalla nauhalla.

Chevon Red/kulta. Tämä vilkas käsittelee perinteistä chevronia tuo lausunnon tekevän värin suoraan ranteeseesi.

Ennakkotilaa Fitbit-kokoelman Victor Glemaud Now, tarjotaan yksinomaan Fitbit.com-sivustolla 39,95 dollarilla. Haluatko löytää paljon enemmän Fitbitin suunnittelijakokoelmista? Löydä lisätietoja täältä.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoimaan tai hoitamaan terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Kimia Madani

Kimia Madani on Fitbitin toimittaja ja kaiken hyvinvoinnin harrastaja. Muita innostuneita ovat satunnaiset tanssijuhlat, viileä panimo kahvi, selaaminen käytettyihin kirjakaupoihin sekä materiaalia, joka muuttaa ihmisten elämää parempaan suuntaan. Kun hän ei hallinnoi blogia Fitbitissä, matkustaa tai suunnitella seuraavaa seikkailua, Kimia on kiireinen jooga, keräämällä kiteitä ja saavat askeleensa vaeltaen San Franciscon vilkkaat kukkulat.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *