Benissä ja olen tyytyväinen veljeni, Michaelin ja hänen tyttöystävänsä, Heatherin lounaalle tänään. Olin saanut hänet ja Ben -lahjakortteja Lucillen savuhuoneelle jonkin aikaa sitten samoin kuin olemme yrittäneet suunnitella hauskaa kuukausia. No, se viimeisenä tänään!

Lucille aloittaa sinut parhaimmilla kekseillä, jotka tarjoillaan omenavoilla. Ne ovat voitavia ja omenavoita on kuolla. Tämä on ehdottomasti mieluummin osa ateriaa.
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 3
Maratonin koulutuspäivä 3

Lisää videoita

0 sekuntia 51 sekuntia

Seuraava
4 minuutin alavartaloharjoittelu juoksijoille
04:49

Elää
00:00
08:21
00:51

Yritin upeaa teetä, jonka Michael ja Ben saivat. Pidän tarkalleen siitä, kuinka he tarjoavat juomia pallopurkkeissa. Niin yksinkertainen ja melko <3 Ben selitti upeaa teetä ”diabeteksen lasissa”. Joo, se on yhtä upeaa - samoin kuin minulle todeta, että se on jotain! Koska kaikkien meidän piti ruokkia sisäistä Snookitamme, pyysimme puolikerroksia Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita Buddy Pickles. He olivat kunnossa, ei vain minun juttuni …

Plus puoli järjestystä pinaatti -artisokka -dipistä – eli kermakulho sekä juusto siruilla. On selvää, että välimme valikon “En halua kuolla sydänsairauksien” -osaa yhdessä.

Lucillen osat ovat hulluja! Tarkkailimme jatkuvasti palvelimia vetävän valtavia lautasia ympärillä oleviin pöytiin. Jos tulet tänne, ole valmis syömään.

Sain grillatun vihannesalaatin ja tein erityisen pyynnön, että ne lisäävät vaikeaa munaa jonkin proteiiniin. Se oli herkullista! Varastin myös muutaman Benin upeista perunaperunoista sekä muutaman Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita valkosipulin perunamuusia aterian pyöristämiseksi.

Nyt tarjoan Michaelille ja Heatherille pienen kiertueen huoneistoomme. He eivät ole vielä tulleet menemään luoksemme, koska kaikki valtiot, jotka olemme verkossa niin Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita kaukana! Se on totta, mutta silti…

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *