4 herkullista syytä saada vihanneksia tuoreita maatilalta

Kuva: Kate Schwager.

“Punajuuret ovat henkeni vihanneksiani”, Watford FC Paita sanoo Andrea Bemis, viljelijä, ruokavalio ja bloggaaja. Rakastan heitä, koska vihasin heitä. Ei ole niin, että vartuin syömään punajuuria! Mutta vetämällä satoja kiloja noista juurvihanneksista, tein päätöksen, jonka aiomme syödä niitä, ja meillä oli parempi kuin he. ” Bemis on Dishing Up the Dirt -suunnittelija, suosittu blogi, joka sisältää Tumbleweed Farm Parkdalessa, Oregonissa. ”Maatilan pisimmän päivän jälkeen heitimme yhdessä juurikkaiden pizzan käyttämällä jonkin verran jäljellä olevaa taikinaa ja puhdistetut punajuuret kastikkeina. Tämä ensimmäinen purema oli ehdottomasti selkäkipujen arvoinen ”, hän sanoo.

Jos opit rakastamaan vihanneksia, tee itsellesi palvelus ja aloita hänen seuraaminen Instagramissa. Se on johdonmukainen vihannesrakkauden virta, kevään istutuksesta syksyn satoon, samoin kuin vauvapoikasten ja maatilakoiran Henry. Mikä parasta, Bemisillä on tulossa kaunis uusi keittokirja, joka auttaa sinua selvittämään, mitä tehdä punajuurilla ja kaikilla heidän veljillään. Harkitse sitä napautta, jota tarvitset kirjautua CSA -laatikkoon, käy viljelijöiden markkinoilla hiukan useammin – tai ainakin lopulta nauttia vihreiden syömisestä.

Kysyttäessä, miksi kannattaa kirjautua CSA -laatikkoon, tässä Bemis sanoo eduista saada vihannekset suoraan tilalta.

4 syytä kirjautua CSA -laatikkoon

Se on todella halvempaa. “Vastoin yleistä uskomusta, CSA -laatikot eivät ole paljon kalliimpia kuin ostokset ruokakaupassa”, Bemis toteaa. ”Ihmiset lykkäävät etukäteen, mutta monet laatikot tulevat alle 30 dollariin viikossa. Puoli vihannesten bushel ruokkii neljän hengen perhettä. Se on ehdottoman kohtuullista, varsinkin kun saat tuoreimpia tuotteita saatavilla! ”

Saat parhaat ainesosat. Tavanomaiset tuotteet istuvat kuorma -autolla ja sitten hyllyllä päiviä tai jopa viikkoja. Vertailun vuoksi maatilan tuorevihannekset ylläpitävät paljon enemmän ravintoaineita-ja makua. Ja paljon maatiloja, mukaan lukien tumbleweed, laittavat CSA -asiakkaat eteenpäin toimittamiinsa ravintoloihin. “Valitsemme vihannekset 24 tunnin sisällä toimituksesta”, Bemis sanoo. “Sinun ei tarvitse olla viljelijä tietääksesi, että tuore maistuu paremmalta.”

Voit kokeilla erilaisia vihanneksia. Oletko jumissa päivittäistavarakaupassa, saavat samat bataatit ja lehtikaalin joka viikko? Maatilarasiaan murtaminen on miellyttävä yllätys. Aloitat luonnollisesti ruoanlaiton vuodenaikojen kanssa ja kokeilemaan Uruguayn Jalkapallomaajoukkue Paita ”uusia vihanneksia”, kuten nauri ja Rutabaga. Ruokakaupasta ei voi olla ainesosia, joita et löydä, kuten Kohlrabi.

Saat paljon reseptihalvoja. Eksyitkö Kohlrabissa? Vaikka et ole koskaan ennen keittänyt nauris, sinut todennäköisesti peitetään. Monet maatilat liukuvat reseptiideoita ja paljon muuta laatikoihinsa. “Viikoittaisessa Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita uutiskirjeessäni tarjoan paljon valmisteluvinkkejä, reseptejä ja inspiraatiota”, Bemis sanoo, joten sinun ei tarvitse taistella päästäksesi laatikon läpi tai kärsiä kesäkurpitsasta.

Sinun on oltava osa yhteisöä. Ilman ylimääräistä vaivaa syöt paikallisesti ja tuet pienyritystä. “On huono tutustua viljelijääsi!” Bemis sanoo vatsan nauraen. ”CSA: n ihmiset ovat todella maatilan sydän ja sielu. Rakastamme nähdä valokuvasi ja kuulla, mitä keitit illalliselle. On rad nähdä ruokamme jonkun pöydällä. ”

Jos et tietenkään pysty hallitsemaan viikoittaisen laatikon sitoutumista, nämä ovat myös suuria syitä ostaa viljelijöiden markkinoita. Joko niin, rakastat Bemisin keittokirjaa ja reseptejä, jotka menestyvät vihanneksista tekevän ehdottoman herkullisen. Hänen suosikki temppu, jotta vihannesmaku on mahtava? Tihkukastike. Niitä on koko levitys kirjan alussa. Lisäksi ”Kaikki maistuu paremmalta, kun keitit sen itse. Joten hanki tuoreimmat vihannekset, mausta hyvin, lisää mahtava kastike ja älä ota sitä niin vakavasti. ”

Nälkäinen lisää? Katso kolme herkullista reseptiä lian dishing -ohjelmasta.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Becky Duffett

Becky Duffett on Fitbitin ravitsemuseditori ja elämäntapakirjailija, jolla on intohimo syömään hyvin. Entinen Williams-Sonoma-keittokirjatoimittaja ja valmistunut San Franciscon keittokoulusta, hän on muokannut kymmeniä keittokirjoja ja monia reseptejä. Kaupungin asuminen on muuttanut hänestä spin -addikti – mutta hän on silti pikemminkin ratsastaa hevonen. Hän asuu San Franciscon söpöimmässä naapurustossa, viettää viikonloppuja viljelijöiden markkinoilla yrittäen lukea leipomossa ja paistaa suuria illallisia ystäville.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *