Kansas Athletic -korvaus paljastaa MMA: n avoimen pisteytystiedon

Kansas Athletic Commissionin Kansasin kauppaministeriön sateenvarjon alla ollut yksi paljon edistyksellisimmistä ja sisällytetyistä sääntelyviranomaisista, kun se koskee kirjamuutosten tekemistä Corinthians Paulista Paita taisteluurheilussa .

Yksi kirjavaiheista, jotka korvaus on suorittanut, oli avoimen pisteytyksen esittely sekoitettuun taistelulajiin. Avoin pisteytys paljastaa partituurin sekä taistelijoille ja yleisölle jokaisen kierroksen jälkeen. Ohjeet siitä, että hänet pidetään temppu loppuun, jokainen kilpailija ymmärtää tarkalleen, missä he seisovat tuloskorteilla, pitäisi mennä etäisyyteen. Kriitikko on jonkin verran avoimen pisteytyksen nostamista, se voi johtaa taisteluihin tuloskortin johtajan kanssa vain haluavan pelata sitä riskitöntä viimeisellä kierroksella ymmärtäen, että he ovat pisteissä.

Nykyään Kansas Athletic -korvaukset julkaisivat tähän mennessä tietonsa, jotka paljastavat tämän ongelman, todisteet eivät tue. Sen sijaan todisteet osoittavat, että voittaja kilpailija yleensä jatkuu ottelun pintaan huolimatta siitä, että he ovat tuomarien tuloskortteissa. Nämä tiedot, jotka kiistävät joidenkin kysymykset, voivat mennä pitkään menetelmään saada muut sääntelijät ajattelemaan samoin kuin avoin pisteytys.

Lähetä reaaliaikainen pisteytys (9 LFA ja 5 Invicta)

Viimeistelyt: 48 kilpailija edessä: 14 – 29% kilpailija takana: 6 – 12,5% Sidottu: 2 – 4,2%

Ensimmäinen kierros: 26 – 54,2%

22 Täydellinen ei kovin ensimmäinen kierros:

Toinen kierros – 14 kokonaisuudessaan – 29,2% eteenpäin – 9 takana – 5

Kolmas kierros (kaikki viimeinen kierros) – Seitsemän – 14,5% eteenpäin – 5 taakse – 0 kytketty – 2

Neljäs kierros – yksi kokonais – 2% – Invicta Title Fight edessä – 0 takana – 1 kytketty – 0 viides kierros – 0

Tämä voidaan kontrastiin 10: lle, joka näyttää Kansasin aitoja aikapisteitä, joilla oli tietoja

Ennen reaaliaikainen pisteytys: Invicta (8), LFA (1), UFC (1)

Viimeistely: 30 kilpailija edessä: 9 – 30% kilpailija takana: 2 – 6,7% sidottu: 0 Ensimmäinen kierros: 19 – 63,3% 22

Viimeistely ei kovin ensimmäinen kierros:

Toinen kierros – 7 kokonaisuudessaan – 23,3% eteenpäin – 5 takana – 2

Kolmas kierros (kaikki viimeiset kierrokset) – 4 kokonaisuudessaan – 13% eteenpäin – 4 takana – 0 kytketty – 0

Levityslevyjen noudattaminen julkaistiin koko datan kanssa, joka vastasi ennakkoa ja julkaista avoimia pisteytystuloksia:

Toimitusjohtaja Adam Roorbach teki tiivistelmän tiedot sähköpostitse seuraavasti:

Juuri valmistuttuaan LFA -residenssimme halusi juuri lähettää päivityksen aidon ajan pisteytyksen (RTS) seurannasta. Kiinnitän laskentataulukon alla mainittujen numeroiden kanssa, samoin kuin se on lähetettyjen tweettien yhdistelmä. Jos sinulla on minkäänlaisia huolenaiheita, lähetä minulle sekä sähköposti!

Fighter Up 2 pistettä 2 kortilla, jotka voittivat viimeisen kierroksen vähintään kahdella kortilla – pre -RT: t, jotka hyödyntävät Invictaa (49 taistelua), LFC Belgian Jalkapallomaajoukkue Paita (10) sekä UFC (13), 65,4% (17/26) Fighters voitti viimeisen kierroksen . Hyödyntämällä RT: tä LFA: lla (69 taistelua) sekä Invicta (23), taistelijat voittivat viimeisen kierroksen 72,4% (21/19) -leikkeellä. Kun tarkastellaan pintaprosenttia, Invicta (37% ennakko- ja 35% POST) sekä LFA: n (60% Pre: n ja 58%: n posti) pysyivät melko samana. 48: n kokonaispintaisessa viimeistelyssä tapahtui 54% ensimmäisellä kierroksella RTS: llä, ja 63% 30: sta täydentää ensimmäistä kertaa ennen RT: tä. Kilpailija valmistui taistelussa 81% ajasta ennen RT: tä (9/11), mutta vain 63,7% (14/22) RTS: n jälkeen (2 kytketty – 9,1%). Täydellinen vain toisella kierroksella kilpailija edessä voitti 71,4% (5/7) ennen RT: tä, mikä laski 60%: iin (9/15) RTS: ää hyödyntäen. Kolmannen kierroksen loppuunsaattamisessa nähtiin 100% edeltävistä ennen RTS: ää, kun taas 71,4% (5/7) voitti RTS: n jälkeen, kun kaksi taistelua oli sidottu.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Avoin pisteytystieto paljastaa taistelijat, jotka eivät ole rannikkoja VictoryMarch 10, 2021
Colorado hyödyntää tehokkaasti avointa pistettä MMAJULY Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita 21, 2022in “Open SCOROR”
Rikkoutuminen – Kansas tuo aivojen terveyden ja hyvinvoinnin ymmärtämisen kysynnän taisteluun Sportsmay 13, 2022

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *