Tutkimuksen mukaan ”pehmustettujen” käsikääreiden hyödyntäminen sparrauksen aivotrauman vähentämiseksi

edellyttäen, että CTE on yhteydessä kestoon ja vakavuuteen, joka on yhteydessä, samoin kuin enemmän kuin MMA: n lyöntejä koskeva KO -nopeus Parannettu kymmenkertainen sen jälkeen, kun perinteiset kääreiden käsineet päätyivät urheilun normiksi, MMA: n pitäisi olla samoin kuin muut silmiinpistävät urheiluurheilijat käyttävät “pehmustettuja” Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita käsikääriä aivotrauman vähentämiseksi sparrauksen aikana? Lyhyt artikkeli, joka julkaistiin tällä viikolla maailmanlaajuisessa Kinesiology -lehdessä ja urheilutieteessä.

Äskettäisessä artikkelissa, jonka otsikko on ”Pehmustetun käsikäärin vaikutus eliitin ja kouluttamattomien lävistimien FC Tokyo Paita lävistysvoimaan” AS: llä jälleen kerran ”ylimääräinen 1,2 cm paksu sylinteri 4G-vaahtomainen tyyny, joka on laitettu nivelten päälle”. Testit paljastivat, että ylimääräinen pehmuste vähensi lävistysvoimaa 8,9% kouluttamattomille henkilöille ja 12,6% koulutetuille taistelijoille.

Kirjailijat käärittävät, että ”harjoittajien tulisi miettiä tämänkaltaisten käsinlaskutekniikoiden käyttöä harjoituksen/sparrauksen aikana, koska lävistysvoiman vähentäminen on todennäköisesti välttämätöntä pitkäaikaisia terveys- ja hyvinvointia koskevia vaikutuksia sekä rei’itys- että henkilöihin kuin henkilöihin, jotka käyttävät henkilöä boolissa. ”.

Täydellinen tutkimus voidaan löytää täältä – pehmustetun käsikylän vaikutus lävistysvoimaan

Pehmusteen lisääminen käsikäyttöön vai ei. aivan ensimmäinen ja ennen kaikkea kaikenlaisessa koulutusohjelmassa.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Puhutaan fysiikasta, käsineistä, taisteluurheilusta Bologna FC 1909 Paita ja aivojen traumasista 8. syyskuuta 2016 “Turvallisuusopinnot”
Knockouts by Punch -parannettu kymmenkertainen sen jälkeen, kun mmajune 29, 2014in “Turvallisuustutkimukset” esittelivät käsineet
Nyrkkeilyhansikka kytkettynä päähineen kanssa löysi hienoimman yhdistelmän vähentämään aivotärähdysvaikutuksia 18. joulukuuta 2012 iskevistä vaikutuksista “Turvallisuustutkimukset”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *