Tyhjät uhat? – NSAC: n heikko asema määrätä sakkoja Sonnen

-päivitykselle – 6. elokuuta 2014 – Bleacher -raportti, joka alun perin rikkoi tämän tarinan, on saanut kirjeenvaihdon Sonnenin lakimiesten ja Nevada -komission välillä.

Oikeudelliset väitteet edistyneet enimmäkseen heijastavat alla olevia väitteitä ja osoittavat lisäksi NSAC: n puheenjohtajan Francisco Aguilarin tallennettuja kommentteja, joissa hän suostui, että Metamorisia “ei ole Sonnenille asetettu kielto”. Tästä huolimatta NSAC: n ei ole ilmoitettu tullut takaisin eikä Sonnen.

Tässä on kopioita Sonnenin asianajajan kirjeistä NSAC: lle

puheenjohtaja-aguiilar-letter-08-01-2014

Puheenjohtaja-aguiilar-seuranta-kirjain-08-04-2014

Vaikuttaa siltä, että laillisen kanan peli tapahtuu. Jos Sonnen kilpailee ja sakot myönnetään, Nevadan tuomioistuimia todennäköisesti pyydetään punnitsemaan tämä ja lopulta päättämään, kuka on paras tässä testamentin taistelussa.

_____________________________________________________________

Nykyään huhuttiin, että Nevadan osavaltion urheilukomissio uhkasi sakkoa “eläkkeellä” MMA -urheilija Chael Sonnenin 250 000 dollaria “epäonnistuneen huumetestien rikkomiseen, jos hän kilpailee Metamorisissa”. Ongelma? Heillä ei todennäköisesti ole parasta tehdä niin.

Lyhyen taustan Athletic Bilbao Paita avulla Nevada -komissio antoi Sonnenin kahden vuoden keskeyttämisen useita epäonnistuneita huumetestejä. He olisivat voineet saada hänelle sakot hänen rikkomuksistaan tuolloin, mutta eivät. Sen sijaan he luopuivat sakoista sopimuksen sijasta siitä, että Sonnen tekisi yhteistyötä NSAC: n kanssa heidän PED -politiikkojensa käsittelemisessä ja vielä enemmän vakuuttamaan sopimustaan siitä, että hän ei “taistele” missään muussa lainkäyttövaltaansa keskeyttämisen aikana.

Kun Nevada tajusi, että Sonnenin oli tarkoitus kilpailla Metamorisissa, Kaliforniassa isännöidyssä ammattimaisessa takaavassa tapahtumassa, näyttää siltä, että jotkut pitivät tätä taistelua, joka laukaisi vakuutetun sopimuksen rikkomisen. Tämän ongelmana on kuitenkin, että Metamoria ei todennäköisesti voida pitää Nevadan lain nojalla “taisteluna”.

Nevada oli hyvin tietoinen siitä, että Australian Jalkapallomaajoukkue Paita he eivät voineet kieltää Sonnenia torjumasta toisella lainkäyttöalueella. Tämän arvostaen NSAC oli erittäin varovainen heidän rangaistuksensa sanamuodossa, joka oli muotoiltu seuraavasti:

“Pyydämme herra Sonnenin sopimusta siitä, että hän ei taistele missään muualla lainkäyttöalueella saman ajanjakson ajan.” Sonnen suostui näihin ehtoihin. Ainoa kysymys on, voivatko Mevadan laissa määritelty “Kilpailu Metamoriksessa”, mikä määritellään tämän sopimuksen, jonka avulla Nevada voi harkita rangaistuksiaan uudelleen.

Komissio ei vaivautunut määrittelemään, mitä he viittasivat taisteluun. Ternit tulkitaan todennäköisesti synonyymillisesti tapahtumien tyyppeihin, joita Nevada -komissiolla on valtuudet säännellä. Nevadan taisteluurheilupolitiikkojen mukaan termiä ‘taistelu’ ei ole määritelty, sen sijaan käytetään ilmausta “aseettomia Borussia Dortmund Paita taisteluita” ja se määritellään seuraavasti:

“Nyrkkeily tai minkä tahansa kilpailun muoto, jossa isku on tyypillisesti isku, jonka voidaan kohtuudella odottaa aiheuttavan loukkaantumista.”

Tämän määritelmän kaappaamattoman ei -nyrkkeilytapahtuman välttämätöntä on sana ‘puhallus’, joka olisi synonyymi iskuille. On vaikea nähdä, kuinka Sonnenin sopimusta voitaisiin loukata hänen osallistumisestaan koostumustapahtumaan, joka ei salli silmiinpistävää.

Viimeiseksi on olemassa juridinen periaate, joka tunnetaan nimellä Contra ProferenteM, joka tarkoittaa olennaisesti sitä, että sopimuksen epäselvyydet on tulkittava henkilöä vastaan, joka laati moniselitteisen lauseen. Sonnenin tapauksessa määräys, jonka mukaan hän ei “taistele” toisessa lainkäyttöalueella, oli Sonnenin sovittu termi, joka perusti suullisen sopimuksen. NSAC valitsi tämän termin ja ei määritelty sitä kuulemistilaisuudessa. Komissiolle ei pitäisi antaa termiä laajasta tulkinnasta tosiasian jälkeen, ja Contra Procentum -periaate pyrkii välttämään tällaista tulosta.

Nevada -komissio, vaikka se ei mahdollisesti ole tyytyväinen Sonnenin aikomukseen kilpailla korkean profiilin tapahtumassa, puuttuu kaikilla mahdollisuuksilla valta avata tämä asia uudelleen ja lyödä Sonnenia tällä uhanalaisella sakkolla.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Lisää siitä, että NSAC: n työntävät niitä säätelevien lakien rajoja, jotka hallitsevat 24. syyskuuta 2014
UFC 184 Kalifornia sidottu? Vitorin ehdollinen lisenssi voi aiheuttaa oikeudellisia ongelmia 24, 2014
NSAC: n kilpailun ulkopuolella tapahtuvan huumeiden testausvoiman epäselvä laajuus 19. vuoden 2015 “Nevada Combat Sports Law”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *