5 Menetelmää kasvissuudelikuvion

zoodles, spiraalien ja nauhojen ja nauhojen kokeilemiseksi – kasvihuudelit ovat kaikki raivoa. Se ei ole juuri uusi käsite. Äidit ovat höyryttäneet ja raaputtaneet spagetti -squashin lankoja, samoin kuin ylittäneet ne marinaralla ja parmesanilla vuosikymmenien ajan. Kuitenkin vähähiilihydraattissa ja gluteenittomassa trendissä ihmiset etsivät vielä innovatiivisempia vaihtoehtoja. Vihannekset ovat selvästi alhaisemmat kaloreita kuin kieli, samoin kuin se on aina hieno konsepti saada lisää niistä levyllesi!

Jos ajattelet, tämä on typerä Pinterest -asia, samoin kuin et pidä käsitettä ostaa vielä yksi keittiöalue Gizmo – FAIR -pisteitä. Kuitenkin, jos spiraalisaattori auttaa sinua vähentämään kaloreita, hanki lisää vitamiineja, ravintoaineita ja antioksidantteja ruokavalioon ja motivoi nuoriasi syömään vihanneksia, jatka sitä! Se ei kuluta paljon, samoin kuin hauskaa.

Tässä on mitä vaadit ymmärtämään ennen kuin kokeilet kasvissuudelit -trendiä. Lisäksi muutama konsepti, joka auttaa sinua aloittamaan spiraalin.

Työkalut: Saatat pystyä päästä eroon nauhoista tai mandoliinista ohuille silppuille, mutta jos haluat todella tehdä tämän, vaadit keväällä spiraalimista. Valtava päätös: kädessä pidettävä tai työtaso. Käsinkokoonat, jotka työskentelevät samankaltaisen kynän teroittimen tyyppiä, voivat olla hiukan taistelua pyörrettäessä, mutta se on kuitenkin Barcelona Paita alhaisin kustannuspiste. Työtason spiraalit, joissa on käsikammio, ovat luotettavampia rutiininomaiseen kehruun. Moniin sisältyy erilaisia teriä eri tarkoituksiin: leveät nauhat, kuten pappardelle, paksut nuudelit, kuten kieli, ohuet nuudelit, kuten spagetti, samoin kuin erittäin hienot nuudelit, à la enkelihiukset.

Ainesosat: Spiralisointi toimii hienoimmin kiinteiden tai vaikeiden vihannesten kanssa, jotka eivät muutu sieniksi. Saat eniten spiraaleja kasviksista, jotka ovat paksuja ja tasaisia leveitä. Kesäkurpitsan nuudelit tai zoodles ovat vihannes-Noodle-liikkeen tähti. Kesäkurpitsa on luja, paksu, samoin kuin melko suoraan, mikä tekee siitä unelman spiraalista, samoin kuin sen maltillinen maku sopii moniin kastikkeisiin. Kuitenkin kesäaika, upea peruna, butternut -kurpitsa, parsakaali, porkkanat, kurkku, jicama, daikon, samoin kuin jopa omenat ja päärynät ovat myös näkyviä valintoja. Hei, kihara perunat! samoin kuin tuoreet, rapeat salaatit.

Vinkkejä: Tarkista nippu -ohjeet ennen aloittamista, samoin kuin älä leikkaa itseäsi. Aseta itsesi suoraan maksimoidaksesi pitkät spiraalit ja minimoida puolikuu. Vielä yksi sana kesäkurpitsasta: Muista, että se ei tule käyttäytymään tarkasti kuin pasta! Useimmat reseptit viittaavat zoodles -kytkemiseen vain muutaman minuutin ajan kuin kiehumisen sijaan, samoin kuin ne vapauttavat nestettä, joten päästä eroon siitä ennen kastikkeen täyttämistä. Samoin kuin missä tahansa pisteessä sinulla on ylimääräisiä kysymyksiä, älä koskaan pelkää! Siellä on armeija ruokablogikirjoittajia, jotka lähettävät kiehtovia videoita ja oppaita.

Valmistaudu. Valmistaudu. Mene nyt näiden viiden tuoreen konseptin kanssa kasvisuudeleille.

1. kesäkurpitsan nuudelit teeskentelevät pastaa

Kesäkurpitsa on melko suuri teeskentelemään pastaa. Leikkaa se kuin spagetti, tarjoa sille kiiltävä kuumassa kypsennyksessä, samoin kuin tomaattikastikkeella tai yrttipestolla.

Napsauta täältä saadaksesi täydellisen reseptin kesäkurpitsauudeleille pesto- ja grillattujen katkarapujen kanssa.

2. Summertime Squash -nauhat tekevät upeita salaatteja

Ohuesti viipaloitu ja runsaasti pukeutunut, kesäkurpitsa tai keltainen kurpitsa tekee upeasta salaatista, ruoanlaitosta ei vaadita. Heitä leveitä nauhoja sitruunalla ja ylimääräisen neitsytoliiviöljyn kanssa, lisää muita kesäaikaisia vihanneksia, kuten perintökiilat, samoin kuin Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita pisteen feta ja basilika.

3. Ihana perunat muuttuvat kiharaiksi

Ainoa asia, joka on paljon parempi kuin perunat? Curly Fries. Lähetä superruoka -ihana peruna spiralaattorin kanssa, heitä oliiviöljyllä sekä ripottele suolaa ja paista rapeaksi.

4. Nuudelikeittovaihto

Leikkaa kesäkurpitsauudelit, kuten udon, hoikka kuin ramen tai erittäin laiha, kuten riisivermicelli. Liukuneen maukas liemi, ne ovat riittävästi lieventämään.

5. Silpetty porkkanat sekä kurkut käärittämään sekä rulla

Spiralizer vie kaiken hälyn hienosta pilkkomisesta. Leikkaa porkkanat ja kurkut hienoimmassa asetuksessa, samoin kuin rullaa ne sitten Vietnamin tyylisiin tuoreisiin rulliin tai thaimaalaisiin kääreisiin. Tai voit pinota ne merkittävään Banh Mi -voileipäon tai heittää yksinkertainen orja.

Sen pyörittämiseen on niin monia menetelmiä. Mikä Villarreal CF Paita on haluamasi menetelmäsi pelata kasvisuudeleilla?

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Becky DuffettBecky Duffett on Fitbitin avustava ravitsemuseditori sekä elämäntapa kirjoittajan innostuneena syömiseen hyvin. Entinen Williams-Sonoma-keittokirjatoimittaja ja valmistunut San Franciscon keittokoulusta, hän on muokannut paljon keittokirjoja ja lukemattomia reseptejä. Kaupungin asuminen on muuttanut hänestä spin -addikti – mutta hän on silti pikemminkin ratsastaa hevonen. Hän asuu San Franciscon söpöimmässä yhteisössä, maksaa viikonloppuja viljelijöiden markkinoilla yrittäen tarkistaa leipomossa sekä paistaa valtavia illallisia ystäville.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *