Acai Berry -painonpudotus huijarit, jotka on saanut punaisen käden

Acai Berry, on mainittu voimalaitoksen superruoka- ja painonpudotuksen ihmeeksi. Painonpudotusvaatimuksissa ei kuitenkaan ole vain monia terveysväitteitä todistamattomia. Vaikka Acai -villitys todennäköisesti saavutti huippunsa pari vuotta sitten, se ei koskaan kadonnut ja Acai Berry -ruokavalio on nyt palannut uutisiin. Tässä kuussa liittovaltion kauppakomissio (FTC) nosti 10 enemmän oikeusjuttua vääriä ACAI -verkkosivustoja vastaan. Shady Company -käytännöt Internetissä ovat tehneet Acai -markkinoinnista yhden painonpudotuksen historian merkittävimmistä huijauksista, mutta ihmiset ostavat edelleen tämän baloneyn. Tämän artikkelin loppuun mennessä olet nähnyt kiistattoman todisteen siitä, että Acai Berry -painonpudotus ruokavalio on ehdoton petos.

Superruoka vai erittäin markkinointi?

Monia marjoja voitaisiin kutsua ”Powerhouse Superfoodiksi”, vaikka on syytä huomauttaa, että sanaa “superruoka” käytetään usein (tai väärin) markkinointivälineenä. Tuolle termille ei ole todellista tieteellistä määritelmää. Jos määrittelisimme superruoan, sanoisimme todennäköisesti, että se on ruoka, jolla on epätavallisen korkea ravintoaineiden tiheys, mikä merkitsee suurta määrää ravinteita kaloria kohden.

Acai on eksoottinen marja, joka on korjattu Acai -palmuista (Euterpe Oleracea), kotoisin Etelä -Amerikasta. Se on pieni pyöreä marja, joka on suunnilleen rypäleen kokoinen, joka on vihreä, kun se on epäkypsä ja violetti kypsiä.

Kuten olet todennäköisesti löytänyt mainoksista, eksoottisista kasveista, hedelmistä ja yrtteistä, on paljon myynnin vetoomusta (“Cacti from Afrikasta”, “marjat Himalajasta”, “mehut Amazonian sademetsästä” ja niin edelleen, tekevät hyvä myyntipiste).

Kuten lukuisat muut hedelmät, Acai Berry sisältää A-, C-, E -vitamiineja, myös kalsiumia, fosforia, rautaa ja tiamiinia. Ne sisältävät myös joitain kuituja ja terveellisiä rasvoja. Ihmisten kiinnostusta todella herätti tutkimus, joka osoitti, että tämä trooppinen marja oli erityisen paljon polyfenolisissa yhdisteissä ja antioksidantteissa – erityisesti Feyenoord Paita antosyaniinissa. Tämä on voimakas antioksidantti, joka auttaa turvaamaan kehon hapettumisjännityksiä ja soluvaurioita vastaan.

Miksi Acai tuli niin suosittuksi? Mikä on kaikilla hypeillä?

Voimme todennäköisesti kiittää Oprah Winfreyä siitä, että ACAI tuli kuuluisaksi. Nicholas Perricone ilmestyi Oprah-näyttelyyn ja kutsui ACAI: ta “superruokaksi ikää uhmaavaksi kauneuteen”. Lyhyen ajan kuluessa ACAI: sta tuli Internet -myynti -sensaatio, jonka Google -haku- ja täydentämisyritykset tulivat 600 000 tulosta päästäkseen toimintaan. (Tänään Google -haku ”Acai Berry” tuottaa 19 500 000 tulosta).

Mainokset esittivät merkittäviä väitteitä tästä “trooppisesta erittäin hedelmästä”. Lisäysyritykset rahoitettiin kutsumalla sitä ”terveys ihmeeksi”. Terveysväitteet sisälsivät: estää ikääntymistä, pysäyttää syöpää, parantaa ruuansulatusta, parantaa unta, parantaa niveltulehduksia, parantaa seksuaalista suorituskykyä, parantaa immuunijärjestelmää, vieroittaa kehoa ja parantaa yleistä terveyttä.

Mikä tekisi näistä “ihme marjoista” niin terveitä?

Kannattajat sanovat, että ravintoaineet ja bioaktiiviset yhdisteet antavat ACAI: n terveyshyödyt. On totta, että Acai -marjat sisältävät antioksidantteja. Mutta monia terveysväitteitä ei ole varmennettu.

Lisäksi tutkimus on ristiriidassa marjojen antioksidanttien tarkkojen määrien suhteen. Jotkut tutkimukset sanovat, että antioksidanttimäärä on suuri, mutta toiset sanovat, ettei ole mitään kirjoittaa kotona. Paitsi, että lukuisiin muihin hedelmiin sisältyy samanlainen ravintoarvo, mikä tekee ACAI: sta niin erillisiä.

Entä ACAI: sta valmistetut mehut?

Tutkimusta on itse asiassa tehty sekä koko hedelmä Acai Berry että ACAI: sta valmistetut mehut. Yhden suositun ACAI -juomatuotteen tuotemerkki osoitti, että mehu- tai mehusmassan suojasi myös soluja antioksidanttisen aktiivisuudesta, kuten koko ruokamarjat tekivät.

Hedelmämehut yleensä, vaikka ne voivat joissain tapauksissa olla ravitsemuksellisesti tiheitä, ovat myös erittäin kaloreita tiheitä. Tutkimukset viittaavat myös siihen, että nestemäiset kalorit eivät ole yhtä tyydyttäviä kuin kokonaiset ruuat ja ihmiset eivät yleensä leikkaa kaloreita elintarvikkeiden saannista, kun otetaan kaloreita nestemäisessä muodossa.

Purduen yliopiston elintarvike- ja ravitsemuksen professori Richard D. Mattes sanoo: ”Nestemäiset kalorit eivät ole voimakkaita kylläisyyden ominaisuuksia, älä tukahduta nälkää ja älä aiheuta kompensoivia ruokavaliovasteita. Itse asiassa “juomalla nestekaloreita, ihmiset lopulta syövät paljon enemmän kaloreita.”

Niin kauan kuin vastaat tiukasti kaloreita, ei ole mitään syytä olla sisällyttämättä hedelmämehua, jos todella haluat. Kulutat kuitenkin paljon todennäköisemmin nestemäisiä kaloreita kuin koko ruokaa, jos et ole varovainen.

Oivalluksia Amazonilaiselta

Miksi niin lukuisat ihmiset sanovat, että Acai on huijaus?

Monet ravitsemus- ja kuluttajajärjestöt, mukaan lukien American Dietetic Association, Better Company Bureau ja yleisen edun mukainen tiedekeskus, ovat antaneet varoituksia paitsi ACAI -tuotteiden kyseenalaisesta tehokkuudesta myös ACAI -tuotteiden kyseenalaisesta markkinoinnista ja edistämisestä.

SeY kaikki varovaiset kuluttajat epäilyttävät ACAI: n täysin ilmaisia kokeita ja vääriä blogeja, ja tarkistavat Better Company Bureau -luokitukset online -ACAI -yrityksille.

Oprah Winfrey, Mehmet Oz, FTC ja monet valtion asianajajat ovat nostaneet oikeusjuttuja ACAI -yrityksille väärien suositusten ja harhaanjohtavien vaatimusten vuoksi. Itse asiassa ACAI-teollisuus oli yksin vastuussa siitä, että FTC muutti lakejaan tuotteiden mainostamiseen verkossa suosituksilla ja tytäryhtiöohjelmilla.

Australian kuluttajayhdistyksen julkaisema raportti (ACA on osavaltioiden kuluttajaraporttien australialainen vastine) antoi äskettäin kaksi senttiä “superfruit -mehuille” esitetyistä vaatimuksista, kuten Goji, Noni, Mangosteen ja Acai.

Tuomio? Terve? Voi olla. Ylihinnoiteltu? Ehdottomasti. Liioiteltuja tai vääriä terveysvaatimuksia? Ehdottomasti.

ACA: n hinta hinnasta ei ole vähäinen. ACAI -teollisuus on kukoistanut verkkomarkkinoinnissa. Tapa, jolla tuotteet myydään monitasoisessa markkinoinnissa, tarkoittaa tyypillisesti korkeampaa vähittäiskauppaa kuluttajille, jotka ostavat alalinjajakelijoiden palkkioita. Lukuisten näiden tuotteiden hinnat ovat kohtuuttomia.

Entä painonpudotusvaatimukset? Voivatko Acai Berry -tuotteet auttaa sinua menettämään rasvaa?

Tietoni mukaan ja melko ironista kyllä, kun otetaan huomioon äänekkäitä AD -väitteitä, painonpudotusta tai kehon koostumuksen muutosta ei ole edes tutkittu! Ei ole todisteita siitä, että Acai tekee mitään, joka auttaa sinua painonpudotuksessa. Mistä painonpudotusvaatimukset tulevat, minulla ei ole aavistustakaan.

Toiseksi ajatuksella minulla on idea …

Terveysvaatimukset myyvät elintarvikkeita, kuten gangbustereita. Mikä on ainoa asia, joka myy paremmin kuin uskomattomat terveysväitteet? Lisää painonpudotus väite: “Se parantaa tautia ja auttaa sinua laihduttamaan!” Siellä sinulla on lohko. Jos sisällytät ikääntymisen estämisen ja paremman suorituskyvyn makuuhuoneeseen Health -väestöluetteloon ja näet miksi niin monet kuluttajat putosivat tähän ja miksi niin lukuisia huijareita rikastui tästä.

Tärkeintä? Onko ACAI -tuotteiden kuluttamisen syytä vai ei?

Suosittelen lisäämään kaikenlaisia marjoja ravitsemussuunnitelmaan, mutta suosittelen enimmäkseen koko hedelmää mehujen yli marjojen kuitu- ja kylläisyysominaisuuksien vuoksi. Uskon myös, että ACAI: ssa ei ole mitään erityistä, että sinun pitäisi mennä pois tieltäsi syödä ACAI tai mikä tahansa muu eksoottinen marja paljon yleisempiä marjoja, kuten mustikoita, karhunvatukkaa, vadelmia, mansikoita ja niin edelleen.

ADA: n sijaintilausunto ACAI: ssa antaa hyviä neuvoja:

“Ennen kuin Real Sociedad Paita Acai -marjan terveyshyödyt ovat tieteellisesti todistettuja, vaikuttaa paljon kohtuullisemmalta, halvemmalta ja turvallisemmalta saada antioksidantteja muista hedelmä- ja vihanneslähteistä.”

Samoin kuin CSPI:

“Ei ole mitään todisteita siitä, että Açai -pillerit auttavat vuodattamaan kiloa, tasoittamaan vammoja, puhdistamaan kooloneita, parantamaan seksuaalista halua tai suorittamaan muita tyypillisesti mainostettuja toimintoja” … “Jos Bernard Madoff olisi ruokakaupassa, hän olisi Tarjoa ‘ilmaisia’ kokeita Açai-pohjaisista painonpudotustuotteista. ”

Aion nyt näyttää sinulle järkyttävän ja kiistattoman todisteen siitä, kuinka Acai Berry teki miljoonia ja miljoonia dollareita huijareille verkossa väärennetyillä painonpudotusblogilla.

Alla olevassa kuvassa näet yhden surullisen väärennetyistä blogeista, jotka löytyvät (ja edelleen) kaikkialla Internetissä viime vuosina. Tyypillisesti löydät nämä blogit hakukoneelta tai saatat nähdä mainonnan toisella verkkosivustolla, joka johti sinut väärennettyyn blogiin.

Mistä tiedän, että se on väärennös? Koska huijaussivuston ennen ja jälkeen ja sen jälkeen on ystäväni ja entinen blogin avustaja Adam Waters!

Adam ei kuitenkaan valtuuttanut valokuviensa käyttöä. Itse asiassa hän ei koskaan edes käyttänyt Acai! Huijarit repivät Aadamin valokuvat hänen henkilökohtaisesta sivustoltaan, kun hän teki aidon ja näyttävän kehonmuutoksen yksinään (ilman lisäravinteita tai “superruokia”) ja laitti heidät väärennetylle Acai -huijaukselleen ”blogiin”.

Acai -villitys todennäköisesti saavutti huippunsa ympäri 2009, mutta on hämmästyttävää, kuinka yleiset mainokset ovat edelleen tähän päivään asti. Jos on koskaan ollut paikka sanoa “ostaja varokaa”, se on Acai Berry -markkinoinnin tapauksessa Internetissä.

Varoitus! Ostaja Varo! Alla oleva kuva on sivuston kuvakaappaus Fake Acai Scam -blogin kaappaus:

Lisätietoja osoitteessa www.burnthefat.com

————————-Kirjailijasta:

Tom Venuto on elinikäinen luonnollinen kehonrakentaja, henkilökohtainen valmentaja, kuntosalin omistaja, freelance -kirjailija ja rasvan kirjoittaja, ruokkivat lihaksia: rasvan polttavat salaisuudet maailman parhaista kehonrakentajista ja kuntomallista. Tomilla on Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita LookOver 140 -artikkeleita, ja se on esitelty Iron Man Magazine -lehdessä, luonnollisessa kehonrakennuksessa, lihaskehityksessä, lihas-ziinissa, miesten ja miesten liikunnan liikunnassa. Tom on Global-Fitness.com -sovelluksen rasvahäviöiden asiantuntija ja femalemuscle.com-sivuston ravitsemuseditori, ja hänen artikkeleitaan esitetään säännöllisesti kirjaimellisesti kymmenillä muilla verkkosivustoilla.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *