Brandon Curryn on laiminlyödä kriitikot!

kirjoittanut Christian Duque

Siitä hetkestä lähtien, kun Brandon Curry voitti vuoden 2019 Mr. Olympian, elokuvakriitikoilla on ollut härkäye. Jotkut ovat butthurt, koska Shawn Rhoden ei pystynyt kilpailemaan (vaikka he eivät koskaan juurtuneet Shawnin aluksi), toiset olivat butthurtia, Boca Juniors Paita koska Phil Heath ei palannut takaisin, toiset olivat butthurt, koska (jopa flirttailun jälkeen ajatuksella) Kai Greene ei palannut. Jotkut ovat Butthurt, koska Big Ramy ei tehnyt tämän vuoden Arnoldia, ohitti Tampan, ja koska hän ei saanut erityistä kutsua (jota hän ei ehdottomasti ansainnut).

Ne, jotka eivät olleet buuttuurttia mistään edellä mainituista syistä, ovat vain butthurt, koska heidän aikansa on jo kauan kulunut ja lainauksessa pysyä ajan tasalla, ärtyisä ja näyttää viisasta, he pontoivat sitä, kuinka sitä käytettiin. Koska vanha toteaminen menee “nostalgiaan on tiedosto, joka poistaa karkeat reunat vanhoista hyvistä ajoista.” Oliko ihmiset Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita paljon enemmän revitty 90 -luvulla? Varma. Mutta silloin myös GH/SLIN/WTF -ruuansulatuskanavat alkoivat todella näyttää, kun ihmiset menettivät kaulansa ja kun 300 kiloa ampuminen oli normi. 90 -luvut olivat hienoja, mutta he eivät myöskään olleet kehonrakennuksen kultaista aikakautta. Kukaan vuoden 2019 Mr. Olympia Top 5: stä ei näyttänyt olevan raskaana, joten se on ehdottomasti jotain juhlittavaa (jota ei ole vielä dokumentoitava missä tahansa, mutta täällä).

Tärkeintä on yksinkertainen. Brandon Curry on herra Olympia. Hän on maapallon suurin kehonrakentaja. Jos pidät kehonrakennuksesta ja ymmärrät, kuinka urheilu toimii, niin tiedät, että kuka tahansa otsikko voittaa, on paras. Sen on lopetettava kaikki puhe siitä, pitäisikö hänen joutua voittamaan vai onko hän paras.

Brandon toimi yhtä paljon kuin 2019 -tapahtumassa Mr.olympian osa. Hän matkusti maailmaa, tyytyväinen moniin ihmisiin ja kasvatti aidosti urheilua. Hän on perheen mies, ikätoverit kunnioittavat häntä ja hän on työskennellyt kovasti ollakseen siellä missä hän on tänään. Haastattelin häntä hänen suuren voitonsa jälkeen tänä vuonna Las Vegasissa, NV, ja voisin kertoa kuinka paljon hän sijoitti tähän voittoon. Hän lähti perheensä puolelta heidän täydellisellä siunauksellaan ja tuellaan ja matkusti kaiken menetelmän Kuwaitiin, missä hän työskenteli väsymättä tavoitteena olla paras. Tiedämme myös, että Brandonin tarina ei ollut paras. Ilmoitan siitä, että toisin kuin Phil Heathin kaltainen, Brandonin oli taisteltava kovasti ansaitakseen Procardinsa ja hän ei aloittanut ammattilaistensa suurilla voitoilla. Itse asiassa väitän, että hän käänsi ehdottomasti sivun ammattilaisessaan, kun hän meni Oxygenin kuntosalille. Siellä hän pystyi kääntämään kaiken ympäri. Tämä tekee Brandonista todellisen sinisen kauluksen tyypin, todellisen työhevosen, henkilön, joka uhmasi kertoimet, uhmasi kortteja, joita hän oli jaettu, ja muutti uransa ehdottomasti. Se on myös valtava syy siihen, miksi Brandon kunnioittaa miljoonia kehonrakennusfaneja. Tämä on myös jotain, jota et lue monissa julkaisuissa – joko siksi, että he eivät tiedä tai he eivät vain välitä siitä, että hän kunnioittaa hänelle.

Brandon Curry Posing Rutiini | Herra Olympia 2019 -finaali

Entisillä mestarilla ja mediapuhumispäillä on aina jotain sanottavaa – riippumatta siitä, onko se uutisarvoinen vai ei, riippumatta siitä, onko se rationaalinen vai ei, he eivät vain voi pysyä hiljaa. Heidän on sanottava jotain, ja he yleensä haluavat sanoa kiistanalaisia asioita, koska he haluavat huomion. Heidän pelinsä ei ole mitään uutta, eikä heidän lähestymistapa ole.

Ainoa asia, jonka haluan Brandonin tekevän, on ehdottomasti laiminlyödä nämä kriitikot. Ne ovat erittäin todellisella tavalla asettamalla itsensä esteiksi. He päätyvät yleensä olemaan paljon enemmän kuin haasteita suuren mestarin tiellä, joka yrittää kasvattaa urheilua. Sen sijaan, että käyttäisit aikaa harkitakseen toimintaa entiselle mestarille tai mediapuhelinpäähän, Brandon voisi olla DM: n oppiminen kävelemään melkein kohtalokkaan törmäyksen jälkeen. Hän voisi säveltää syöpä -eloonjääneille ja sotaveteraaneille. Sen sijaan, että typerää riita -osoitusta on esitetty tai väittäisi, voisiko kymmenen vuotta sitten ihmiset voittamaan ihmisiä tänään, Brandon voisi olla menossa lastensairaalaan, hän voisi osallistua eduihin tai hän voisi auttaa kodittomien ruokkimista. Hän voi tehdä miljoona erilaista hyväntekeväisyyttä, mikä olisi 1 000 000x parempaa kuin ajan tuhlaaminen ihmisten kanssa, jotka aikovat hävittää hänet turhaan keskusteluun.

Urheilun kasvattamisen lisäksi hyväntekeväisyyspyrkimyksillä Brandon on myös maailman suurin kehonrakentaja, joten hänen on todella oltava käytettävissä ansaitsemalla rahaa, kasvattaa yleisöään ja edistää urheilua positiivisessa valossa. Jos mestarin on tuhlattava aikansa vihaajille, jopa niiden, jotka ovat saavutettuja ja joita hän voi jopa kunnioittaa, se vie arvokasta aikaa pois erittäin tärkeästä työstä, joka hänen on tehtävä.

Kaikki, mitä säveltän tässä artikkelissa, olisin voinut DM: n Brandonille, mutta säveltän sen myös todella toivoen, että ne, jotka Gremio Paita ottavat laukauksia ja snippejä mestarissa, ehkä puhuvat jostakin muusta. me kaikkiTiedä, että tällaisen vetoomuksen tekeminen merkitsee puhumista kuolleeksi puhelimeen, mutta se on silti kokeilun arvoinen. Vielä tärkeämpää on, että Brandon näkee tämän viestin ja vain ehdottomasti tietävät vihaajat ja peikot – riippumatta heidän saavutuksensa tasosta. Saan, että hänen puolestaan liittyy kunnioitusta, ja ehkä siksi hän reagoi tietyntyyppisiin kriitikkoihin, mutta heistä todellista kunnioitusta puuttuu ehdottomasti. Heidän on tiedettävä paremmin kuin tuhlata kehonrakentaja maailmanlaajuisesti. Siinä käytettiin, että aikaisempi herra Olympiat purkaisivat heidän kielensä eikä yrittänyt arvioida herra Olympiaksen hallituskauden hallintaa, etenkin ei järjestelmää, joka ei ole edes kuukauden ikäinen.

Joka tapauksessa, ehkä tämä on yksittäinen tapaus – tai ehkä ei. Luulen, että vain aika näyttää.

Toivon, että olet nauttinut tämän artikkelin lukemisesta täällä Iron Magazine -lehdessä. Odotan innolla kommenttisi lukemista. Älä unohda käyttää diskonttokorkokoodia IML15 säästääksesi 15%: n alennusta osoitteessa IronMaglabs.com – mukaan lukien uudet CBD -gummit !!!

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *