Olen aina halunnut ajaa Golden Gate -sillan yli, joten kun tajusin, että Foodbuzz -festivaalin huonetoverini olivat Meghann ja Bobbi – eli jotkut pahimmista juoksevista bloggaajista, jotka tiesin, että minulla olisi ollut yritys tämän kokemuksen perusteella. Meghann päätyi juoksemaan Aronin kanssa Runner’s Ramblesilta, koska molemmilla on maratonit tulossa, joten Bobbi ja minä menimme sen yksin. Oikeastaan ​​melkein harkitsimme uudelleen, kun katselimme ikkunasta kello 7.00 – se kaatoi! Kaataminen. Mutta olemme hardcore hulluja ja teimme päätöksen jatkaa lähetystyöhön.

Kun olimme menossa pitkin, huomasimme, että puolimaratonia pidettiin tänään. Olimme jo suunnitelleet ajaa sen polun alas vedellä ja siltaan asti – mutta kilpailu oli samalla kurssilla. Päädyimme yleensä ajamaan paljon siitä kilpailijoiden kanssa! Suunnittelimme tehdä noin 10 mailia ja teimme vajaat 13, joten vitsailimme, että juoksimme tänään San Franciscon puolimaratonia.
Viimeisimmät videot

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Lisää videoita

0 sekuntia 12 minuuttia, 7 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 4
01:21

Elää
00:00
08:21
12:07

Hotellista se oli noin 5 mailia siltaan. Siihen mennessä, kun pääsimme sinne, olimme yli liotettu. Lildit olivat väistämättömiä, joten kengät täytettiin maksimiin vedellä ja myös vaatteemme tuntuivat raskasta.

Se oli hullua, mutta olimme tehtävässä ajaa Golden Gate -sillan yli!

Sillan juokseminen oli todella pelottavaa. Näin jonkin aikaa dokumentin siitä, kuinka monet ihmiset tekevät itsemurhan kultaisella portilla vuosittain. Se oli todella surullista, joten älä näe sitä, jos Stade Rennais FC Paita aihe häiritsee sinua. Silta näyttää melko aina sumuiselta, mutta tänään oli erityisen synkkä kaikkien sadepilvien takia. Tämä on kuva sillan toisesta puolesta.

Juoksimme sillan yli ja kuljimme sitten erittäin mutaisen polun (jonka kävelimme) sen alla päästäksemme toiselle puolelle ja tulla takaisin

Olin peloissani ottaa liian paljon kuvia ottaen huomioon, että satoi niin kovaa, mutta aioin vangita tämän hetken!

Bobbi ja minä hidastuimme, kun pääsimme takaisin sillan “kotipaikkaan”. Olimme molemmat nälkäisiä, kylmiä ja märkiä – aika ei ollut ollenkaan ensisijainen tavoite.

Paluumatkalla pysähdyin ja otin kuvia. Vaikka se on harmaa, se on upea.

Tein pienen videon, koska en ollut varma, näkisikö kuvat kuinka sateinen se oli. Tätä videota ei vieläkään, mutta se on hauska 60 sekuntia?

Heti kun pääsimme takaisin sillan pohjaan ja polun alkuun, pysähdyimme ja kysyimme poliisilta, missä voimme saada taksin. Hän ajatteli lopettavan kilpailun! Boo siihen. Sanoimme hänelle, että emme olleet osa sitä, ja sitten lähdimme saamaan ratsastaa.

Kuvat ovat epäselviä, koska
Cam -objektiivini sumui, kun pääsimme Uruguayn Jalkapallomaajoukkue Paita lämpimään autoon!

Olen Bobbille velkaa jotain erityistä, kun olen samaa mieltä FC Porto Paita kanssani tällä sateisella juoksulla! Heti kun pääsimme takaisin hotelliin, hyppäsimme sisään ja ulos suihkusta uskomattoman nopeasti päästäksesi Foodbuzz -jäähyväisbrunssiin.

Minulla oli yksi kaikista odottaa pekonia. Odota. Itse asiassa minulla oli kaksi kaikkea, koska menin takaisin täyteen sekunteihin. Olin nälkäinen!

Tarvitsen elämässäni paljon enemmän ranskalaista paahtoleipää.

Ja paljon enemmän juoksua ystävien kanssa?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Lemmikkikoirani on oltava kävellä tai juoksemaan pentusi kanssa

Lemmikkikoirani on oltava kävellä tai juoksemaan pentusi kanssa

Lemmikkikoiran kävelyn on oltava. Pyysit vaihdeideoitani juoksemiseen lemmikkikoiran kanssa – tässä on luettelo suosikki hihnaani, col

Kiipeily vuorelle ja Wiener Nationals -kilpailutKiipeily vuorelle ja Wiener Nationals -kilpailut

Hei! Minulla oli PB & Jam-pakattu viikonloppu juoksemisesta, syömisestä, vaelluksesta ja nauttimisesta Wiener Dogs -juoksusta Etelä-Calin ympäri

Mission Inn valofestivaali Riversidessa

Mission Inn valofestivaali Riversidessa

Mission Inn -valojen festivaali Riverside -ideoissa ja arvosteluissa. Valokuvia vierailustani – mukaan lukien hevonen piirretty kuljetus r

Run Eat toistu Q & A-to-to-osa 1

Run Eat toistu Q & A-to-to-osa 1

Voi kysymykset ja vastaukset – 1 Run Eat -kysymyksesi toistuvat Instagram Story -ruutu. Puhumme siitä, mitä tein

Paras luonnontuotteet Expo -vaikuttajien suosikkeja ja terveellistä ruokaa bingo

Paras luonnontuotteet Expo -vaikuttajien suosikkeja ja terveellistä ruokaa bingo

Hei! Luonnontuotteiden näyttely (alias #Expowest sosiaalisessa mediassa) oli tänä viikonloppuna Anaheimissa, Kaliforniassa. Se on valtava konferenssi

Kysymykset ja vastaukset Run Eat -toistuviin visiiriin, podcasteihin ja palautuspäiviin

Kysymykset ja vastaukset Run Eat -toistuviin visiiriin, podcasteihin ja palautuspäiviin

Kuinka kauan toiput puolimaratonin jälkeen? Juoksi ensimmäistä täydellistä maratonia ja mietin kuinka kauan lähdet … ideoita fo

⚡ Shareaholicilla

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *