Jouluaattona lentokoneessa

Äitini talo on lähempänä LAX: ta, joten oleskelimme siellä viime yönä. Heräsin kirkkaana ja aikaisin tänä aamuna viedäksesi koirat kävelylle ennen lähtöä lentokentälle. Käsin myös saada 2,8 mailia juoksemista, joten en olisi liian antsy neljän tunnin lennolla.

Lentokenttä ei ollut niin hullu kuin luulin sen tulevan, mutta matkatavaroiden tarkistaminen oli silti melko pitkä. Päätin murtautua aamiaiseen odottaessani. Äitini osti suosikkijogurttini matkalle. Hyvää joulua minulle
Viimeisimmät videoni

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Katsaus Jessica Simpsonin uuteen kirjaan – avoin kirja. Laulaja ja yrittäjä vuotaa salaisuuksia ja kulissien takana Bologna FC 1909 Paita yllättää kaikki muistelmassaan.

Katsaus kuultavan kirjan – Jessica Simpson lukee sen itse! Lisäksi palkitsemislauluja on, kun saat ääniversion!

Lisää videoita

0 sekuntia 6 minuuttia, 5 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 4
01:21

Elää
00:00
08:21
06:05

Kun pääsimme tietoturvan ohi, etsin jääkahvia. Terminaalissa ei ollut Starbucksia, joten minun piti tehdä oma jääkahvi kupilla jäätä ja kuumaa AS Roma Paita kuppia. Se toimi. Join sitä muun aamiaiseni – viljan ja banaanin kanssa. Kutsun tätä jogurttikulhoa, erittäin dekonstruoituna.

Jouluaattona LAX! Toivoin joulupukin tiputusta, mutta ei tällaista onnea. Luulen, että hän lentää yksityisesti?

Meillä on suora lento, joten Floridaan on vähän yli 4 tuntia. Olen iloinen, että pakaamme lounaan, koska terminaalivaihtoehdot olivat vähäiset. Vaikka olisin ojentanut tämän junalle, jos löysin sellaisen.

Pakatin PB & J, porkkanat ja honeycrisp. Haluan jo syödä lounasta. Miksi matkustaminen tekee minusta nälkäisemmän kuin tavallisesti?

Minulla on paljon lukemista materiaalia tällä matkalla. Sain juuri viimeisimmän Fitness Mag -palveluni postitse, enkä ole vielä lopettanut uuden juoksijan maailmaa.

Vaikka pelkään, että näytin olevani hieman pervy katsellen tätä mainosta RW: ssä! Se on tarkoitettu vibramsille, jos olisit West Ham United Paita utelias.

Millainen aikakauslehti tämä on?!

Kun olemme päässeet FL: hen, Benin veli pyyhkäisee meidät hänen vanhempiensa taloon päivälliselle ja lahjoille. Se ei edes tunne joulua. Olen parempi päästä hengessä ASAP!

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *