Kelvin Gastelum hyväksyy 9 kuukauden USADA-keskeytyksen toisesta marihuanan rikkomuksesta

tänään UFC: n yksityisesti palkattu doping-antidoping-kumppani USADA paljasti, että Kelvin Gastelum hyväksyi keskeyttämisen toiselle rikkoutumiselle anti-doping-politiikasta.

Gastelum tarkisti positiivisen THC: n yläpuolella sallittujen kilpailun rajoituksissa UFC 244: ssä, joka sijoittui New Yorkiin. Hän hyväksyi 3. marraskuuta 2019 alkaneen yhdeksän kuukauden ajanjakson, joka Barcelona Paita alkoi 3. marraskuuta 2019, jolloin hänen positiivinen näytteensä kerättiin. Gastelumin onnistuneen lääkityshoito -ohjelman onnistuneen loppuunsaattamisen perusteella hänen kelpoisuusjaksonsa minimoitiin viidellä kuukaudella.

New Yorkilla on itsenäinen ideaali rankaisemaan gastelumia. Ei tiedetä, mitä seurauksia sääntelijä tutkii.

USADA ilmoitti Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita toukokuussa 2017, että Gastelum oli tarkistanut kannabinoidien positiivisia ja hyväksynyt kuuden kuukauden jousituksen. Se väheni, perustuen Gastelumin onnistuneeseen USADA -valtuutetun lääkityksen ymmärryksen ja hallinto -ohjelman loppuun saattamiseen kolmeen kuukauteen.

Kannabista käyttävien urheilijoiden on ymmärrettävä, että terapeuttiselle terapeuttiselle hyödyntämiselle on nyt ennakkotapaus. Aiemmin tänä vuonna UFC -eläinlääkäri Elias Theodorou teki historian päätyen ensimmäiseksi asiantuntija -urheilijaksi, joka on hyväksynyt kannabiksen kiellon kilpailun. Urheilijoiden, joilla on laillisia lääketieteellisiä tarpeita, on tarkistettava tämä Avene, mikäli vaikeaa ennakoida aikataulun lopettamiseksi Real Madrid Paita ennen kilpailua mitattavan havaitsemisen minimoimiseksi hyväksyttävälle tasolle.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Brasilia kaataa Gastelum TKO voittaa Marijuanamay 8. 2017 -kilpailun kilpailuun
Lailliset esteet Kelvin Gastelum lisenssille UFC: lle 206. marraskuuta 2016 “Ontarion yleisurheilun komissaari”
UFC -kilpailija Cynthia Calvillo hyväksyy 6 kuukauden USADA -keskeytyksen marihuanan rikkomuksesta 8. maaliskuuta 2018

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *