Apulaisurheilulakiprofessori liittyy New Jerseyn lakiasiaintoimistoon

Christopher J. Vaccaro, Esq. /DWI -tapaukset.

Rikospuolustus- ja DUI/DWI -tapausten keskittymisen lisäksi Chris hoitaa perheväkivaltaa, kuntatuomioistuimen asioita, autojen autojen rikkomuksia ja kannabiksilakeja.

Ennen siirtymistään Kearns Rotoloon, Vaccaro toimi Hunterdon Countyn apulaissyyttäjänä lähes seitsemän vuotta, alkaen huumausaineyksiköstä. Myöhemmin hän toimi nuorten yksikön päällikön päällikön, suurten rikosyksikön päällikön päällikön päällikön, toimiston erityisuhrien yksikön päällikön päällikön ja ammatillisen standardien ja sisäisten asiakirjojen laillisen neuvonantajan päällikön.

Apulais OGC Nice Paita syyttäjänä Vaccaro oli vastuussa syyttämästä syyttämistä rikoksista huomattavalla tuomioistuimen tasolla ja tekemällä kaikki tuomioistuimen esiintymiset hänen tapauksissa pidätyksestä tuomariston oikeudenkäyntiin ja tuomitsemiseen; erilaisten rikostutkintojen johtaminen ja valvominen; rohkaisevat ja kouluttavat virkamiehiä; Läänin sisäisten asioiden kirjoittaminen; ja kaikkien Hunterdonin piirikunnassa tapahtuneiden nuorten rikosasioiden valvominen.

Vaccaro on apulaisprofessori Raritan Valley Community Collegessa Feyenoord Paita ja opettaa urheilulain Everton FC Paita ja riskienhallinnan kulkua, mikä on vaatimus koulun urheilun johtamiselle. Chris on myös Voorhees High School -malliryhmän asianajaja -ohjaaja ja toimii Hunterdon Countyn asianajajayhdistyksen johtokunnan virkamiehenä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *