Kuinka paljon luulet saaneen munuaisen?

Tämä viikonloppu on Barkley -maratonit! Oletko kuullut siitä? Se on eräänlainen salaisuus. Barkley -maratonin ensimmäinen politiikka on, että et puhu Barkley -maratoneista. Mutta en puhu siitä, että kirjoitan siitä, joten mielestäni se on kunnossa. Porsaanreikä.

Nautin eilen dokumentista “The Barkley Marathons” -elokuvasta eli “Kilpailu, joka syö nuorena”. Juuri niin tapahtui, että kuulin siitä viime viikolla ja minulla oli aikaa nauttia siitä tänä viikonloppuna. Ennen 7 päivää sitten en ollut koskaan edes kuullut siitä. Aaanan se vain tapahtui, että kilpailu alkoi myös eilen!
Viimeisimmät videot

Kasvonaamioideat juoksemiseen ja kävelyyn ulkona
Kasvonaamio juoksemiseen ja kävelemiseen ulkona Coronavirus -puhkeamisen aikana.
Tarvitseeko Palmeiras Paita sinun käyttää naamaria? Mikä naamio on paras juoksijoille ja kävelijöille?

Katso paras naamio.
Lisäksi CDC: n ehdotukset siitä, milloin naamaria käytetään ja millaista COVID19 -puhkeamisen aikana.
Lisää RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
Kuinka tehdä alavartaloharjoittelu juoksijoille a
03:09

Elää
00:00
08:21
07:15

Joten kun elokuva oli ohi ja vedin kannettavan tietokoneeni tutkimaan, kuinka voisin tavata ennenaikaisen kuolemani Tennesseessä (missä kilpailu sijaitsee, ei niin kuin menen satunnaisesti TN: hen kuolemaan muista syistä) I I) sai selville, että se oli juuri alkanut sinä aamuna !!! Pystyin seuraamaan Twitterin avulla.

(Katso perävaunu täältä)

Joitakin asioita tietää Barkley -maratoneista (joita et kuullut täällä vain siinä tapauksessa, että minua puhuu siitä, Leeds United Paita että puhutaan siitä, koska haluan pysyä RD: n hyvissä armoissa):

1. Barkley -maratonit ovat 5x 20 mailin silmukoiden ultrakilpailu, tästä syystä nimimaratonit. Mutta kurssin todellista etäisyyttä ei ymmärretä ottaen huomioon, että juoksijat eivät voi käyttää GPS -kelloja. Paljon arviota se on 5x 26 mailin silmukoita.

2. Se on erittäin kova polkukilpailu, jolla on korkeusvoitot ja tappiot, jotka ovat yhtä suuret kuin kiipeily Everest kahdesti.

3. Kilpailu alkoi vuonna 1986, ja vuoden 2015 kilpailusta lähtien vain 14 juoksijaa on koskaan päättynyt. Se osoittaa paljon vuosia, ettei kukaan ole valmis!

4. Kurssitukea ei ole, vain 2 aluetta, joilla he jättävät veden pois. Joten sinun on kannettava kaikki tarvitsemasi vesi ja polttoaine jokaiselle silmukka. Yksi silmukka voi kestää 12 tuntia ylöspäin.

5. 1,60 dollarin sisäänpääsymaksujuoksijoiden on kirjoitettava essee siitä, miksi ne on valittava.

Joka vuosi kilpailujohtaja valitsee yhden henkilön ‘ihmisuhriksi’. Tuo henkilö on sellainen, jolla “ei yleensä ole palvelua”. He tulevat takaisin alkuun sydämeen, pitäen kyyneleitä ja luulen, että RD pitää siitä.

Tuo uhrauspaikka on myös ainoa tapa, jolla olen koskaan päässyt, jotta voin ainakin arvostaa Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita sen tarvetta.

Jos jätit kaiken tämän, tiedät vain … Pidin elokuvasta. Ja pidän juoksemisesta. Joten on olemassa pieni osa minua, joka haluaisi tehdä sen, ainakin teoriassa.

Puhuminen kuoleman toiveesta …

Luulen, että voin vihdoin olla aikuinen.

Tätä teoriaa tukee seuraava:

Palvelin veroni tänään. Tämä on ensimmäinen kerta, kun joku muu ei ole tehnyt niitä minulle.

Olisin uskomattoman tyytyväinen itsestäni paitsi, se imi. En ole numero henkilö. Tai yksityiskohtainen henkilö. Tai henkilö, joka haluaa olla vastuussa ja seurata kuluja ja muuta.

Aikuisena oleminen ei todellakaan tule minulle luonnollisesti. Joten koko päivän verohäiriöiden ja kyyneleiden jälkeen makaan nyt lattialla tekemättä mitään. Se on kiva.

Onneksi ”apu on täällä”!

(Tätä varten Targetissa)

Olen verojen velkaa, joten ajattelen munuaisen myyntiä. Kuulin, että he voivat saada sinulle melko penniäkään. Ja olen varma, että munuaiset ovat uskomattoman terveellisiä, koska juon paljon vettä ja yritän ottaa vitamiineja ja tavaroita. Lisäksi minun on mielestäni yksi munuaisistani punnitaan vähintään 3 kiloa (ne ovat suuria, koska juon niin paljon vettä ja he työskentelevät kovasti). Joten saisin rahaa ja menetän 3 kiloa. Kaksinkertainen voitto!

KYSYMYS: Pitäisikö minun soveltaa kyseiseen kilpailuun tai vain makaa täällä ikuisesti?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

PostiJaa

Jatka näiden valitsemista:

13 parhaan juoksun elokuvaa

13 parhaan juoksun elokuvaa

Parhaat juoksevat elokuvien luettelo. 13 parhainta elokuvaa juoksusta, sinun täytyy nauttia tänä vuonna. Dokumentit, hauskoja elokuvia ja Inspi

Surf Cityn puolimaratonin tulokset ja keräys

Surf Cityn puolimaratonin tulokset ja keräys

Surf City Marathon ja Half Marathon -tulokset ja keräys. Valokuvia ja hauskaa Half Marathon Runista Huntington Beachillä

Ennen LA-maratonia tarkista nämä vinkit

Ennen LA-maratonia tarkista nämä vinkit

Rakastan LA -maratonia !! Mielestäni se on yksi parhaimmista maratoneista Yhdysvalloissa, eikä se saa ansaitsemiaan luottotuloksia! LA HAY

Kuinka muodostaa maratoniharjoittelu kiireiseen elämääsi juoksuopettajan podcastin 96 kanssa

Kuinka muodostaa maratoniharjoittelu kiireiseen elämääsi juoksuopettajan podcastin 96 kanssa

Kuinka muodostaa maratonikoulutus kokopäiväiseen työhön ja perhe -elämään. Menossa maratonista ultramaratoniin, polku ru

Irvine -puolimaratonikilpailu

Irvine -puolimaratonikilpailu

Puolimaratonikilpailun kertomus ja arvostelu. Irvine Half Crazy puolimaratonin juoksukurssi ja rodun arvostelu ja ideoita

Miksi menin ensin terapiaan ja mitä tapahtui ottaen huomioon podcast 109

Miksi menin ensin terapiaan ja mitä tapahtui ottaen huomioon podcast 109

Miksi kävin terapiassa ja tarinani siitä, kuinka löysin terapeutin ja ajatukseni siitä. Ensimmäistä kertaa maratonjuoksija hänen p

⚡ Shareaholicilla

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *