Juoksussa ei ole itkua, mutta itkee…

Hei! Miten päiväsi? Minulla on hyvä, mutta vähän kiireinen, koska minulla oli aamu lääkärin tapaaminen. Tämä viittasi siihen, että minun piti leikata juoksuni vähän lyhyt (boo). Mutta se tarkoittaa myös, että minulla Kashiwa Reysol Paita on uusi sairausvakuutus (joo!) Ja lääkäri, joka on paljon lähempänä paikkani, jotta voin mennä koko ajan kuten US Sassuolo Paita hypochondriac, olen. Haluaisin kutsua sitä Mobamacareiksi.

Onneksi monet minussa olevat asiat voivat korjata vain Jeesus ja psykologien paneeli, joten näin vain Doc: n päivittävän joitain BC -juttuja.
Uusimmat videoni

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Katsaus Jessica Simpsonin uuteen kirjaan – avoin kirja. Laulaja ja yrittäjä vuotaa salaisuuksia ja kulissien takana yllättää kaikki muistelmassaan.

Katsaus kuultavan kirjan – Jessica Simpson lukee sen itse! Lisäksi on perk -kappaleita, kun saat ääniversion!

Lisää Ajax Paita videoita

0 sekuntia 6 minuuttia, 5 sekuntia

Seuraava
Kultainen noutaja ei ota pillereitään!
02:19

Elää
00:00
08:21
06:05

Koska uusi asiakirjani on niin lähellä, kävelin siellä <- Ihmiset eivät kävele LA: ssa tai Orange Countyssa. Mutta yritän olla vihreä ja kaikki tuo hippi Dippie -tavaroita. Nimityksen jälkeen kävelin myös kauppaan! Puomi! Tartuin joitain tumman suklaan peittämiä casheweja irtotavarasta ja joitain sokeroituja saksanpähkinöitä laittaakseni jogurttini hedelmäkulhoni päälle. Hämmästyttävä. Katso Mango -video leikata, jos teet vain sotkun ja pilkot sormesi monta kertaa. Ne ovat kauden aikana ja erittäin edullisia parhaita nyt! Puhutaan nyt tämän aamun juoksusta ja syömään ... Juoksemisessa ei ole itkua Okei. Itkeminen juoksemisen aikana vain vaikeuttaa. Hengitys on haastavaa ... menetät ylimääräistä nesteytystä kyynelten kautta ... näytät hullulta ... Älä kysy minulta, miten tiedän. Mutta olen täällä sanoakseni, että sinulla on täysi suostumus itkeä vaahdon liikkuessa. Tarkoitan, en. Mutta on kunnossa, jos haluat olla Lil Sissy Lala. Nauroin tämän kuvan aikana ja ajattelin sitten sen olevan erityisen hauskaa, koska näyttää siltä, ​​että itken ... Vaahtovalssaus tosiasiat: Vaahtovalssaus on sinulle hyvää. Sitä voidaan verrata ongelma-alueesi "omaasioon". mutta se sattuu. Tämä johtuu siitä, että nämä ongelma -alueet ovat tyypillisesti herkkiä 'solmuja' tai myofascial -tarttuvuuksia ... ”Myofascial -tarttuvuudet voivat kehittyä stressin, harjoituksen, liiallisen käytön, liikkeen epätasapainon ja vammojen kautta. Ne ovat olennaisesti jatkuvan jännityksen kohtia, ja niiden käsitteleminen voi olla positiivinen vaikutus harjoitteluihisi. Niiden huomioimatta jättäminen voi johtaa vielä enemmän toimintahäiriöitä ja voi jatkua ja/tai aiheuttaa vammoja. " - Ace Fitness Oikealla vaahtovierailulla voit yrittää selvittää ylimääräisiä tiukkoja alueitasi - ja tämä voi auttaa sinua välttämättömänä kireyden ja lihaksen epätasapainon, ylimääräisten kipeiden alueiden suhteen ja auttaa sinua välttämään vammoja. Tutustu tähän vaahtovalssaus perusteet USA: n triatlonista saadaksesi lisää. Ja aamiainen oli tavallaan upeaa ... löysin keksit myymälästä erittäin myynnistä ja napsautin ne. Rakastan hyvää keksiä. Hiilihydraatit elämää varten. Tein muna- ja juustokeksin aamiaiseksi ja se oli kuin taivas 3 minuutin ajan. Syön nopeasti. Kysymys: keksi tai englantilainen muffinssi tai bagel? Onko vaahtotela? Milloin viimeksi menit lääkäriin? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *