Hei! mitä kuuluu? tyytyväinen 1. helmikuuta! tyytyväinen lihaton maanantai! tyytyväinen lihaiseen maanantaina (jos se on sinun juttusi! tyytyväinen RER -lukupäivään! tyytyväinen 24 päivän haasteen 1. päivä, jos liityt minuun siihen! tyytyväinen mitä haluat!

Olen hakkuri, koska se on niin aikaisin ja maanantai ja kylmä! HA !!
Uusimmat videoni

Epätavallinen kirja ja Netflix Review
Katsaus Book & Netflix -sarjaan – Unortort. Hyvä kuuntelu – kirja-, podcast- ja visuaaliset kodin viihdearvostelut.

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 28 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 3
00:51

Elää
00:00
08:21
07:28

Tänään minulla on erittäin helppo lihaton maanantai -idea Sevilla FC Paita jaettava ja hieno ehdotus 24 päivän haasteeseen. Aloitetaan ensin haasteen pahimmasta osasta … punnitsen itseäni.

Tiedätkö kuinka punnitsen itseni?

Minä en.

En todellakaan koskaan punnitse itseäni. (Tai tarkista itseni, joten tuhoan jatkuvasti itseäni)

Aikaisemmin, kun olen halunnut punnita itseni mittarina astuin asteikolla ja pyydän sitä katsomaan sitä ja odottamaan sitten noin kuukauden ajan ja pyydän häntä katsomaan sitä uudelleen ja vain kertomaan minulle, että edistyin. Olin vain juuttunut tietyn määrän päähäni niin kauan, että se ajoi minut hulluksi, vaikka olisin parempi ja syöisin terveeksi.

Mutta poistun myös siitä, että punnitaan myös lääkärin vastaanotossa. Joten heidän on vaikea kertoa, toimiiko kilpirauhasen lääkitykseni suhteessa painoni. Valitsin haasteen takia ja pitääkseni itselleni terveystiedot ja tarkistan aloituspainon.

Älä ymmärrä minua, teen täysin tämän haasteen, koska haluan laihtua. Housuni ovat kiristyneet ja tunnen oloni raskaammaksi juokseessani. Tarkistan vain etenemiseni ennen ja jälkeen kuvat, peili tai kuinka vaatteet sopivat. Viimeistä on vaikea tehdä, koska kaikki housuni ovat kuitenkin joustavia.

Joka tapauksessa. Punnitsin itseni tänä aamuna. Ja se ei ollut iso juttu.

Ja sitten olin valmis aloittamaan 24 päivän haasteeni!

Söin joitain vadelmia ja saksanpähkinöitä valmistautuessani juoksemaan.

Se oli tänään erittäin tuulinen! Hullu tuulinen. Onnistuin 8 mailia ja tulin kotiin syömään kaurahiutaleita, chug -kuitujuomaa ja tonnia vettä.

Tässä on ehdotus auttaa sinua valmistautumaan haasteeseen …

Siellä on kuitujuoma, kipinä, omegas ja jotkut yrttipuhdistuslisät, jotka otat ensimmäisten 10 päivän ajan. Se on paljon muistettavaa ottaa mukaan työhön tai kouluun tai missä tahansa vietät aikaa.

Vinkki: Laita kaikki tarvitsemasi jokaiselle päivälle päivän kanssa merkittyyn baggiin. Sitten sinun täytyy vain saada se ja mennä. (Ihannetapauksessa voit saada tämän mukana valmistettujen aterioiden kanssa.)

Ja nyt puhutaan ruokaa, erityisesti herkullinen ja erittäin helppo lihaton maanantai -idea.

Syön täysjyvää, proteiinia ja vihanneksia jokaisessa ateriassa ja yritän katsella annoskokoja.

Joten heittääkseni erittäin helpon kasvisruoan aterian käytin ruskeaa riisiä (eilen), jäädytettyjä vihanneksia (jäädytettyjä ei ole pakattu Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita suolaan tai sokeriin) Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita ja keitetyt kaksi munaa. Yläosa Sriracha ja nauti !!

Riisin kanssa sekoitettu keltuainen tekee kaikkien aikojen herkullisimmasta kastikkeesta.

Kysymys: Mitä sinulla on illalliselle tänään?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *