IPod -lahja sekä Jared -haastattelu

upea päivä! Aloitin tiistaina valtavalla kulholla kurpitsan kaurahiutaleita, joiden päällä on mantelivoita ja viljaa. Valitettavasti se ei saa minua tuntemaan olonsa niin täynnä kuin jogurtti kulhot. En pidä siitä, että se on kuitenkin kylmä ja vaadin jotain lämpimää!

Lounas oli salaatti ja eräänlainen voileipäyhdistelmä. Pidän todella valtavista salaatteista tai vihanneksia kulhoista ateriana, riippumatta siitä, kuinka arka on heistä pois yrittäen olla luova. No, se on ohi, koska keskityn syömiseen tarkalleen mitä haluan samoin kuin niin paljon kuin se saattaa tulla tarpeettomaksi, minun on tehtävä se.
Uusimmat videoni

Maratonin koulutuspäivä 4
Maratonin koulutuspäiväkirjapäivä 4 Tarkasta

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 21 sekuntia

Seuraava
4 minuutin alavartaloharjoittelu juoksijoille
04:49

Elää
00:00
08:21
01:21

Toivottavasti pysyt kiinni muuttamisessa, jonka tarjoan iPodin tai jotain?

Sivulla: Kanelirulla kurpitsavoilla sekä kurpitsan kermajuustolla.

Minä nuolasin kermajuustoastiaa puhtaana. Minun pitäisi häpeä, mutta tweettoin sitä samoin kuin monet ihmiset ilmoittivat tekevänsä täsmälleen saman asian. Ei sääliä pelissani.

Runea hoitava Monica Olivas

Minä nuolasin vain kurpitsan kermajuustosäiliön puhtaana, joten pestä olisi yksinkertaisempaa… #lies

Jos haluat ymmärtää päivittäiseni arkipäivän yksityiskohdat, noudata minua Twitterissä?

Junan tiedottaja Jared Fogel, joka hävisi yli 240 kiloa ”metrovaliossa”, juoksi New Yorkin maratonilla kello 5:13:28 tänä viikonloppuna!

Koska työskentelen junan kanssa edistääkseen heidän omistautumistaan ​​In Shall Challenge -tapahtumaan, minulla oli mahdollisuus haastatella häntä ennen maratonia. (lähde)

Jared Fogel ei ollut juoksija kasvamassa. Jos tunnet hänen tarinansa, hän oli ylipainoinen monien elämänsä ajan, lapsuudesta alkaen. Se on minulle paljon inspiroivampaa kuin tyypillinen urheilija, koska en myöskään ollut juoksija.

Fogel sanoi: ”Ennen tätä vuotta en koskaan aja mailia elämässäni. Tämä on minulle uutta. Koskaan jotain, jonka uskoin tekeväni. Uskon, että jos voin tehdä sen, kuka tahansa voi. Aloita hitaasti ja varmista, että nopeutat itseäsi kunnolla. ”

samoin kuin nyt hän on maratonin juoksija.

Hän myönsi, että hän ei saa tarkkailua “Runner’s High”, josta kaikki puhuvat, mutta siksi hän ei ole käynnissä …

”Juollessani en saa koko juoksijan korkeaa. Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita Olen iloinen siitä, että ymmärrän tarkalleen kuinka lukuisia kaloreita poltan. Kun se on ohi, tunnen saavutuksen tunteen. ”

Jared juoksee kalorien palamiseen, uskon, että paljon RER -kävijöitä voi liittyä siihen.

Koska minusta tuntuu, että menetin todella henkisen kilpailun viimeisellä maratonillani, kysyin häneltä tarkalleen kuinka suuri osa maratonikoulutuksesta oli henkistä …

”Suurin osa siitä. Sen henkinen osa on kriittinen. Niiden henkisten kumpujen ylittäminen – etenkin köyhillä juoksuilla. Se on ohi tarpeeksi pian. Jokainen tekemäni harjoittelu auttaa minua saavuttamaan kyseisen maratonin. On päiviä, jotka rullat sängystä ja tunnet olosi hyvältä. On päiviä, joita et tunne fantastista ja et halua juoksua.

Kun tein 16 tai 18, minulla oli huono pää kylmä. Sain sen kanssa. Olin kurja. Minulle oli todella hienoa saada jotain sellaista.

(Maratonpäivänä) Toivon, että tunnen olevani hyvä. Toivon, että sääolosuhteet ovat hienoja. Mutta et koskaan tiedä … ”

Jared -koulutusohjelma oli vaatimaton. Hän juoksi noin 3 päivää viikossa, tyypillisesti maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Se oli noin 16 viikkoa pitkä, mutta hän kehittyi niin paljon kuin 10 k: n että puolimaratonien kanssa.

Koulutusohjelmansa lisäksi hän maksoi parempaa kiinnostusta syömistään ja leikkasi vähän punaviiniä. Hän ei kuitenkaan ollut valmis menemään äärimmäisyyksiin.

”Uskon, että juoksijoista on ymmärrys. On ymmärrys, että sinun on oltava ääriliikkeitä. Voit silti juoksua ilman, että sinun on oltava ääriliikkeitä ”, Fogel sanoi.

Suosittelen usein, että haluaisin menettää muutaman kilon ennen seuraavaa maratonia ja Jaredia tunnustivat tämän vaikutuksen: “Jokainen punta, joka arvioi vähemmän, avustaa myös aikaa”.

Monica: Mitä syöt ennen pitkää juoksua?

Jared: ”Teen ne aamulla, joten nousen noin 2 tuntia ennen. Aamiainen on bagel, jolla on vähentynyt rasva PB, jolla on Australian Jalkapallomaajoukkue Paita vähän jogurttia. Jos nousen aikaisin, kahvi kofeiinia varten. Ajoa minulle henkilökohtaisesti kolmen mailin välein, olen tehnyt nuo GUS. Espresso sen jälkeen, kun se sai ylimääräistä kofeiinia. ”

Uskon henkilökohtaisesti, että painon vaikein osa on todella pitää se pois, jota Jared on käsitellyt menestyksekkäästi. Pyysin häneltä ehdotuksia tästä samoin kuin vastauksesta …

Monica: Onko sinulla minkäänlaista ohjeita siitä, miten paino on poissa, kun joku on menettänyt sen?

Jared: ”Se on vaikeaa. Taistelu alkaa, kun menetät painon. Se on haaste. Uskon, että sen piti olla henkinen lähestymistapasi. Ensimmäinen vaihe menettää painon. Vaihe toinen, kolme…. on jatkuva taistelu. Sinun on jatkettava muutostaolosuhteet. Tehtävätilanne, perhe, ikääntyminen – sinun on muutettava noihin asioihin. Jos voit pysähtyä, se voi johtaa syksyyn huonoihin tapoihin. ”

Jaredin henkilökohtainen kokemus ylipainoinen nuori vaikutti häneen kirjoittamaan Jared -säätiö. Se on organisaatio, joka torjuu nuorten liikalihavuutta. “Tavoitteenani on, että heidän ei tarvitse mennä täsmälleen samalle tielle, jonka menin itseni kanssa”, Fogel totesi.

Haastattelun aikana hän puhui tarkalleen, kuinka juokseminen sopii hänen elämäänsä nyt. Hän nauttii siitä kuitenkin: “Näenkö itseni tekevän vielä yhden maratonin, todennäköisesti ei.”

Nyt kun hän on ylittänyt ensimmäisen maratoninsa pintalinjan, kysyn, onko vastaus edelleen täsmälleen sama?

Jos sinulla on vaikuttanut haastattelun lukemisen jälkeen, minulla oli fantastinen lahja sinulle! Annan pois ympäristöystävällisen iPod-sekoituksen sekä 10 dollarin iTunes-lahjakortin!

Pidän tarkalleen kuinka pieni se on – lahjakortti näyttää suurelta verrattuna! Minulla ei todellakaan ole iPodia ja otan iso puhelimeni juoksulla, kun tonnia sitä on sävelillä, aion arvioida, jos se muutti elämääni.

Kirjoita

Kilpailu päättyy torstaina (11.11.2010) aamulla klo 7 PST. Paljastan mestarin torstaina.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Revel Marathon-Big Bear Race -tulokset sekä Recap

Revel Marathon-Big Bear Race -tulokset sekä Recap

Revel Run Race -sarjan maratoni Valtava karhun kilpailutapa sekä kymmenen parhaan luettelon. Parhaat mailit nauttivat valtavasta karhusta ja juoksevat minun kanssaan

Skid Row -maraton – 130

Skid Row -maraton – 130

Skid Row Marathon -kokotus ja arvostelu. Uusi juokseva dokumenttielokuva juoksijoita Los Angelesissa ja tarkalleen kuinka juokseminen

Painonpudotus, vesimeloni sekä viikonloppupäivitykset Diegon kanssa

Painonpudotus, vesimeloni sekä viikonloppupäivitykset Diegon kanssa

Tarkalleen kuinka pitää itsestäsi, kun parannat itseäsi. Kehon positiivisuus laihduttaessasi tai menossa tavoitteen jälkeen. Ehdotuksia tarkalleen miten

300 kiloa sekä podcast -kirje kilpailujen ohjaajille

300 kiloa sekä podcast -kirje kilpailujen ohjaajille

Juoksu podcast 300 kiloa ja juokseminen osakkeet tarkalleen kuinka hän menetti painon, siirtyi sohvasta 5K: een maratoniin ja nyt juoksemalla t

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

Amerikan Vissel Kobe Paita hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailu ja keräys. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

Ennen LA-maratonia tarkista nämä vinkit

Ennen LA-maratonia tarkista nämä vinkit

Pidän LA -maratonista !! Uskon, että se on yksi parhaimmista maratoneista Yhdysvalloissa, samoin kuin ei saa ansaitsemansa luottoluokitusta! LA HAY

⚡ Shareaholicilla

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *