Laguna Hills Half Marathon -tulokset ja Recap

Hei! Juoksin Laguna Hillsin puolimaratonia tänä aamuna. Tämä kilpailu on niin kodin lähellä, en voinut siirtää sitä. Rakastan, kun on helppoa tuulista poimia paketti ja päästä lähtöviivalle. Hyvät kilpailun ohjaajat, tee paljon enemmän kilpailuja kadulla sängystäni. Kiitos. Rakkaus, Monican.

Kilpailu alkoi klo 7.00, ja koska aloitetaan vain 5 minuuttia (Laguna Hills -ostoskeskuksessa), minun ei tarvinnut herätä liian aikaisin. Olin RB Leipzig Paita ylös ennen hälytystäni, koska ruumiini mielestä on hauskaa herätä viime aikoina kello 5.30.
Uusimmat videoni

Oppiminen huonosta juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – näin muutin sen ohi ja oppin seuraavasta ajoistani. Ehdotus auttaa sinua tulemaan paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali tarkkailija harjoituksistasi.

Lisää videoita

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 3
00:51

Elää
00:00
08:21
03:48

Olen ajanyt tätä puolimaratonia muutaman kerran aiemmin. En pystynyt juosta viime vuonna, koska olin siinä Lil Ol ‘Alaskan risteilyllä. Ei iso. Koska minua ei kutsuttu ajamaan koirankelloa Alaskassa tällä viikolla, päätin ajaa mäkistä kilpailua, joka sai minut tuntemaan, että vedän kelkkaa.

5K, 10K ja puolimaraton alkavat samanaikaisesti. 5K kääntyy mailin 3 ympärille ja 10K roikkuu hiukan sen jälkeen. Joten se on iso hauska väkijoukko lähtöviivalla. Minusta tuntuu, että 5K -juoksijat ovat alussa paljon innoissaan – ehkä se johtuu siitä, että heidän ei tarvitse ajaa sitä “ylimääräistä” 10 mailia tai ehkä se johtuu siitä, että he pääsevät ensin olutpuutarhaan – en tietää. Joka tapauksessa pidän tyytyväisten juoksijoiden energiasta! Mutta se tekee hitaasta ensimmäisestä mailista, koska kävelijät ja juoksijat ja rattaat ovat kaikki sekoitettuja toisiinsa.

Laguna -kukkulan puolimaraton antaa sinulle pienen vihjeen kilpailun kurssista parhaiten nimessä – se on mäkinen.

Kun menin pakettien noutoon, yksi edessä olevista vapaaehtoisista sanoi: ”Miksi teemme tämän? Se on mäkinen! ”

Koska ohitin viime vuonna, unohdin kuinka mäkinen kurssi todella on. Minusta tuntuu, että korkeuskaavio on tavallaan valehtele. Se ei todellakaan tunne niin suurta alamäkeen tilannetta ja tuntuu siltä, ​​että kukkulat ovat jyrkempiä kuin esitetty. Ehkä jalat olivat vain erityisen väsyneitä. Pyörätiellä on hyvä määrä tasaista mailia 9ishistä 12: een.

Paras osa kurssia on osa Alison ja Woods Canyon Wilderness Park -puiston kautta. Se on todella kaunis!

Sää oli hieno juoksemiseen – se on pilvinen jonkin varhaisen kesäkuun synkkyyden ansiosta. Lopussa oleva väkijoukko on hieno, mutta ennen maalia on paras mäki, joka on aika julma. Siihen mennessä jalkani tehtiin. Vietin mailia 10-13 ajatellessani, kuinka minun pitäisi tehdä jääkylpy tai kryoterapia kilpailun jälkeen. Jalat tehtiin mailin 10 mennessä.

Laguna Hillsin puolimaratonin viimeistely – 1:48:12

Kilpailun jälkeen on hauska perhefestivaali. Koska siellä on 5K, 10K, puolimaraton ja lasten kilpailu, se on iso perhetapahtuma. Siellä on ruoka -kuorma -autoja ja hyppytaloja ja ihanteellista säätä SoCal -onnellisuuden ansiosta.

Maalilinjasta löysin ystävän, joka sanoi olevansa matkalla olutpuutarhaan. Puomi. Täydellinen. Hävitin vähän Leannin ja Sassyn ja hänen ystäviensä kanssa. En juo olutta (mutta juon kaikkea muuta), joten sain vain vähän kiinni ennen matkaa autooni.

Sassy juoksi myös! Hän on yksi Long Beachin ainoista juoksijoista. He harjoittelevat LA -maratonille ja Long Beach -maratonille. Jos olet alueella, sinun pitäisi liittyä joukkueeseen. (Sähköposti kouluttaja Steve osoitteessa steve@socalrunning.com Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietoa. Näyttää siltä, ​​että he vain aloittivat kesäharjoittelun, johon voit hypätä.)

Päädyin kävelemään autooni sen sijaan, että odotin sukkulaa. En todellakaan tiedä miksi, sukkulat liikkuivat melko nopeasti, mutta halusin vain kävellä ja ajatella ja tavaraa. Outo.

Laguna -kukkulan puolimaraton ja muut kilpailut hyödyttävät Yhdysvaltain merijalkaväen tumman hevospataljoonaa. Se on hieno syy ja hyvä tapa viettää muistopäivä.

Tech -tee- ja mitalin lisäksi saat hattu puolimaratonin ajamiseen. Annoin tech -tee äidilleni, koska minulla on niin paljon.

Ja nyt lepäämme ja syömme ja toistamme… ja ‘me’ minä viittaat sinulle, minä ja Vegas.

Hyvää päivän jatkoa!

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

JaaPosti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Disney World 10k -kilpailu

Disney World 10k -kilpailu

Run Disney World Marathon Weekend 2022. Disney 10K Race Review and Recap. 10 parasta kuvaa ja hetkeä juoksusta

Surf Cityn puolimaratonin tulokset ja keräys

Surf Cityn puolimaratonin tulokset ja keräys

Surf City Marathon ja Half Marathon -tulokset ja keräys. Valokuvia ja hauskaa Half Marathon Runista Huntington Beachillä

Irvine -puolimaratonikilpailu

Irvine -puolimaratonikilpailu

Puolimaratonikilpailun kertomus ja arvostelu. Irvine Half Crazy puolimaratonin juoksukurssi ja kilpailukatsaus ja ehdotukset

Irvine AZ Alkmaar Paita -puolimaratontulokset ja muta Schalke 04 Paita juoksu?

Irvine -puolimaratontulokset ja muta juoksu?

Irvine Half Marathon -kilpailun kertomus ja tulokset. Kohokohdat Expo, pysäköinti, kurssi, sää, kilpailun jälkeiset juhlat ja Mor

punaviini ja ruokailla puolimaratonikilpailun kertomus

punaviini ja ruokailla puolimaratonikilpailun kertomus

Suorita Disney Half Marathon -kilpailu. Punaviiniä ja ruokailla puolimaratonia 2021 Ehdotuksia temppuja ja 13,1 mailin katsausta

AFC: n puolimaratonikilpailu ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailu ja valokuvat

Amerikan hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailut ja uudelleen. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

⚡ Shareaholicilla

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *