Tunnustus torstaina – tulossa puhdas

Pidän tunnustuksesta torstaina, koska se tarjoaa minulle mahdollisuuden löytää puhdas…

Tunnustus #1: Ymmärrän, että sanoin torstaina olevan lepopäivä, mutta kokonaisen lepoajan sijasta tein 30 päivän silputun tason 1. Tuntui hyvältä?
Uusimmat videoni

Oppiminen köyhästä juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – tässä on tarkalleen kuinka siirryin sen ohi ja löysin seuraavasta ajoistani. Ehdotus auttaa sinua päätyi paljon paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali harjoittelu.

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 48 sekuntia

Seuraava
Kuinka tehdä alavartaloharjoittelu juoksijoille a
03:09

Elää
00:00
08:21
03:48

Silpun jälkeen tein jogurttikulhon kreikkalaisen jogurtin, stevian, viljojen, banaanien, chia -siementen ja maapähkinävoin kanssa.

Otin kahvia menemään, mutta se vuotai minua useita kertoja matkalla. Uskot muuttavani nyt, kun olen palannut kotiin, en kuitenkaan halua olla niin puhdas. Tämä tunnustusjulkaisu riittää todella.

Tunnustus #2: En ollut pestänyt hiuksiani 2 päivän ajan siitä, kun ymmärsin, että aion sen leikata tänään ja halusin todella ilahduttaa tyylilistin suurta hankaa. Onko kukaan muu pestänyt hiuksensa?

Tunnustus #3: Olin erittäin nälkäinen sekä luokan ja hiukseni leikkauksen jälkeen, joten lounasin kello 11.00. Söin käytännössä klo 10.30, mutta kokoaminen kesti muutaman minuutin. Tein mini-pizzoja voileipäohjaimilla-päällä marinaraa, Corinthians Paulista Paita sipulia, sieniä ja juustoa.

Lisään aina ylimääräistä parmia, koska pidän siitä.

Tunnustus #4: Tämä julkaisu on myöhään, koska minulla oli viimein minuutti puhdistaa keittiöalueeni ja minulla oli pino ruokia, jotka olivat aikeissa kasvattaa jalkoja Tigres UANL Paita ja kävellä pois. Ällöttävä.

En pidä siitä, että viikolla annan sotkujen pinota, koska kiirehdin aina. Olen päättänyt asettaa paljon paremman rutiinin itselleni huomenna ja pysyä sen kanssa, joten en aina tunne hukkua.

Tunnustus #5: Puhdistuksessa vimma tajusin, että leivänpaahdin murenloukku puuttuu samoin kuin turhautuneen ja heitin koko asian pois. Näyttää siltä, ​​että joku on uuden leivänpaahdin markkinoilla …

Tunnustus #6: Joku on myös uuden sängyn markkinoilla. Ben ja minä nukkun tällä hetkellä vetämällä sohvalla, koska meillä ei ole sänkyä. Meillä ei myöskään ole lattiaa, joka on suoritettu makuuhuoneessa, joten emme ole kiireessä. Sijainti on kuitenkin niin pieni, Sanfrecce Hiroshima Paita että käytämme etutilaa myös makuuhuoneena ja toimistona.

Tunnustus Lucky #7: Ostin eilen 3 pulloa tätä porkkana mehua Costcolta. Kun ostin sen, sanoin Benille, että meillä ei ole enää hedelmämehua, vain kasvismehuja. No, otin juoman ja tajusin, että en pidä porkkanajemasta suoraan ylöspäin. Näyttää siltä, ​​että minun on leikattava se OJ: n kanssa.

Tunnustus #8: Loistava vilja -annostelijani ei vaikuta niin loistavalta minkäänlaista paljon enemmän, koska avaan jatkuvasti kannen saadakseni siitä kourallisen.

Kysymys: Kenelläkään muulla on mitään tunnustaa?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Kalifornian kermajuusto sekä karpaloita ja saksanpähkinöitä

Kalifornian kermajuusto sekä karpaloita ja saksanpähkinöitä

Ota loma brunssi lovi tällä yksinkertaisella Kalifornian kermajuustolla, jossa on karpaloita ja saksanpähkinöitä. Se sekoittaa luokitella

Viljimaiton smoothie -resepti

Viljimaiton smoothie -resepti

Tarkalleen kuinka viljamaitoa ja kevyitä viljamaitomaidon smoothie -reseptiä varten. Yksinkertainen maukas viljamaiton resepti aitolla Kalifornian MI: lläYksinkertainen aamiainen paistettu peruna -resepti

Yksinkertainen aamiainen paistettu peruna -resepti

Yksinkertainen aamiainen paistettu peruna-resepti perunat ovat herkullisia, ravintoaineiden tiheitä vihanneksia ja erinomainen valinta polttaa WO: ta

Online -juokseva vaikeus – päivä 3

Online -juokseva vaikeus – päivä 3

Pino mailia online -juokseva vaikeus päivä 3 Tarkista. Tulosta 50 mailia, 100 mailia tai 200 mailin jäljittäjä.

Peruna sekä chorizo ​​tacos -resepti

Peruna sekä chorizo ​​tacos -resepti

Yksinkertainen peruna ja Chorizo ​​Tacos juoksijoille kasvissyöjä. Kevyempi versio meksikolaisesta perinteisestä chorizostani. Runner -resepti

rannat sekä kerman smoothie -kulho resepti

rannat sekä kerman smoothie -kulho resepti

Kevyt smoothie kulho -reseptiproteiinissa, joka on täynnä jogurttia, persikoita, maitoa ja pinaattia. ympäristöystävällinen smoothie-kulho

⚡ Shareaholicilla

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *