Vaurioaavatko markkinoiden tai viisaan markkinoinnin aiheuttamat tuotteen nimet?

kirjoittanut Matt Weik

Viimeisen vuosikymmenen aikana olemme nähneet joitain melko ärtyisiä lisäravinteita. Auttaako tällaiset lisäravinimet tuotteet? Ehdottomasti. Jos näyttää siltä, että steroidi- tai reseptilääkkeet, ihmiset yleensä parveilevat siihen uskoen, että he takertuvat järjestelmään sekä saavat lääkkeen tai maanalaisen tuotteen ilman lääkärin reseptiä. Vaikka tämä saattaa vaikuttaa erinomaiselta kuluttajalle, se saattaa vahingoittaa kokonaisuutta. Tämä pala tarjoaa kaksi senttiä aiheesta yhtälön molemmilta puolilta.

Kuten monien asioiden kohdalla, jokaisessa tarinassa on yleensä kaksi puolta. Tämän tapauksen toisella puolella todetaan, että se liikuttaa neulaa myynnin ja toisen puolen kanssa potentiaalisesti avaa matojen tölkin paljon enemmän ohjeita ja syvemmälle ilmeelle rakastetun täydennysteollisuuden mikroskoopilla.

Tämän viestin aihe johtui uudesta tuotteen julkaisusta, jonka näin, että se julisti sen olevan ”post-vaihde” -tuote, samoin kuin ne, jotka ovat käyttäneet hormonikorvaushoidon tai jonkin tyyppistä anabolista/steroidisykliä. Ei, en aio nimetä minkään tyyppisiä tuotemerkkejä tässä viestissä, koska en halua mainostaa tuotemerkkejä, enkä saa palkkaa puhua tuotteista/tuotemerkeistä. Pitäen tämän sanottua, sukeltakaamme näkökulmiin.

Näkökulma 1: viisas markkinointi
Aivan kuten seksi myy, samoin kuin ärtyisät lisäravinteet. Heitä merkinnän steroidin tai muun lääkityksen nimi tai jotain, joka muistuttaa todellista steroidi- tai lääkityksen nimeä, ja nauti se lentää jälleenmyyjän hyllyiltä. Miksi tämä on? Koska se on viisasta markkinointia. Tätä asiaa on vaikea hylätä. Ihmiset haluavat kaikkein kovimmat tuotteet, joita he voivat löytää, samoin kuin tällaisten lisäravinimet käyttävät tuotteita tarttumalla kuluttajan kiinnostukseen. Nyt mitä olen löytänyt markkinoiltani, on se, että paljon uusia tai aloittelijoita täydentäviä henkilöitä ovat yleensä ne, jotka syksyvät tähän mainosloukkuun. SSC Napoli Paita Kokeneet yksilöt ja OG: n ymmärtävät paljon paremmin kuin syksyä mainostamaan hype.

Koko mainonnan tarkoituksena on auttaa tarjoamaan tuotteita ja tuottamaan sirinä sekä hype, joka ympäröi tällaisista tuotteista voi olla ”potentiaalisia” etuja. Heitä steroidimi tai jotain vastaavaa etiketissä ja nauti ihmisistä, jotka parveilevat myymälöihin todella toivoen löytävänsä taikuuspillerit tarjotakseen heille haluamansa lihasmassan voitot. Työskentelevätkö muutama heistä? Ehdottomasti. Tyydyttääkö ne kaikki etikettivaatimuksia? Ei, samoin kuin se tuo oikeusjuttuja sekä negatiivisuuden markkinoille, mikä johtaa meidät tämän artikkelin toiseen näkökulmaan.

Näkymä 2: Markkinat vahingoittavat
Tämä näkökulma saattaa kiusata pikemminkin muutamaa ihmistä ja tuotemerkkiä, mutta se on myös tuotettava ja puhuttava. Tämä näkökulma tuo esiin epäsuotuisan puolen ärtyisillä lisäravinteilla. Tuotteiden steroidimien käyttäminen tai steroidin tai lääkityksen nimen samankaltaisuus voi aiheuttaa joitain ei -toivottuja silmämunia markkinoillamme ja tuotteillamme. Markkinoilla on jo joitain erittäin hardcore -tuotteita, Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita samoin kuin silloin, kun tuotemerkit eivät halua ilmoittaa kuluttajalle ainesosista, he yleensä hyödyntävät näitä ärtyisiä lisäravinteita.

Aikaisemmin tällaiset nimet ovat nostaneet oikeusjuttuja tuotteiden ja komponenttien lisäksi. Muutama näistä oikeusjutuista ja kiellosta johtuvat tiettyjen nimien tai termien hyödyntämisestä täydennystenimissä, kun taas toiset laukaisivat valtuudet, jotka saattavat tarkistaa tuotteet pyrkiessään selvittämään tarkasti, mitä tuotteessa on (tämä on hienoa tai huonoa riippuen riippuen riippuen Jos ne täyttävät etikettivaatimukset). No, kun tuotemerkit eivät tyydytä etikettiä, tai he todella laittavat lääkityksen profiiliinsa asettamatta sitä etikettiin (jonka he ymmärtävät olevan laitonta), se epäilemättä lisää punaisen lipun.

Kun media kattaa muutaman yllä huomauttaman esimerkin nostamat oikeudenkäynnit, se tarjoaa koko markkinoille mustan silmän. Jopa perinteen tuotemerkkejä tutkitaan, samoin kuin ihmiset ihmettelevät, mikä on heidän tuotteissaan todella, samoin kuin jos ne olisivat riskittömiä. Tämä on jälleen erittäin haitallista lisäainealalle.

Nyt kun uutiset osuvat varjoisasta tuotteesta tai profiilista, on paljon kuluttajia, jotka yrittävät nousta kaikki tuotteet joko henkilökohtaiseen käyttöön tai myydä mustilla markkinoilla, kun ne on kielletty sekä markkinoilta vedettyjä. Tämä tuo esiin markkinoiden varjoisan puolen, jota emme tarvitse jälleen.

“Mikä tahansa lehdistö on Great Press” mentaliteetti, jota en tunne, on hieno asia teollisuudellemme. Kun epäsuotuisa lehdistö Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita osuu mediaan ja “pelotteluun” räjäytetään medialähteillä, että lisäravinemerkin tai tuotteen havaittiin olevan x, y, z, markkinoiden legitiimiys heitetään jonkin verran ikkunasta. Nyt se ei tarkoitaEttä raskaat täydennyshenkilöt heijastuvat toiseen suuntaan ostokäyttäytymisensä kanssa. Pikemminkin se satuttaa demografista, joka on aidalla lisäravinteiden hyödyntämisestä ja voi lopulta työntää heidät lisäksi pois sen sijaan, että hankkisi oikeudenkäyntiä ja muuttaa nämä kuluttajat tuotemerkkien lojaaliksi.

Mikä on viimeinen otteeni?
Olen kaikki mainonnan puolesta, joka auttaa parantamaan myyntiä, saamaan oikeudenkäyntiä, samoin kuin auttaa ihmisiä saamaan haluamansa tulokset. Se voi kuitenkin sisältää kustannuksen, jos tuotemerkit ylittävät linjan erittäin ärtyisillä lisäravinteilla. En ole täällä kertoa täydentäviä tuotemerkkejä, mitä tehdä, tarkalleen kuinka markkinoida heidän tuotteitaan tai jopa mitä heidän tuotteisiinsa laittaa. Tuon esiin se, että me teollisuutena vaaditaan uskoa mahdollisiin seurauksiin kokonaisuutena.

Jos valtuudet, joita on saatavana samoin kuin valvontalisäaineita, sekä markkinoita entisestään, ne saattavat muuttaa täysin markkinoiden nykyisiä lisäravinteita. Tämä voi aiheuttaa tuotemerkkien taittamisen ja lopettamisen liiketoiminnasta. Lopulta laukaisee ihmiset menettämään tehtävät ja jopa negatiivisesti toimeentulonsa. Vaadimme olla älykkäämpiä teollisuutena. Mene eteenpäin ja markkinoida tuotteitasi, jätä kuitenkin liian hyped-täydennysten tuotteiden nimet yksin sekä kaikkien eduksi ja terveydelle, varmista, että tyydytät etikettivaatimuksiasi. Meillä ei ole tilaa Shady -tuotemerkkien markkinoilla.

Mikä on käsityksesi tämä aihe? Ovatko ärtyvät täydennysten nimet erinomainen menetelmä markkinoida ja tehdä myyntiä vai herättääkö se ei -toivottua kiinnostusta, joka saattaa vahingoittaa sekä vahingoittaa teollisuutta? Ymmärräkaamme kommentteissa.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *