Immaf -kunnostushoito näyttää siltä, että kansainvälinen sekoitettu taistelulajien liitto on kyllästynyt CNMMAF: n ja CAMMAF: n välisistä taisteluista (kaksi ryhmää, jotka kilpailevat Kanadan edustajaksi) ja ovat nyt pudonneet siteet molempiin ryhmiin. Tänään julkaistussa lehdistötiedotteessa IMMAF on ilmoittanut uuden edustajan, Kanadan Combat Alliancen.

Kuten aiemmin keskusteltiin, Kanadan “suurten teltta” -politiikan amatööri -MMA: n kansallista kansallista urheilujärjestöä on noudatettava ja organisaatioiden on rohkaistava ruohon juurten kasvua, ei kilpailua vallan ja valvontaan. Toivottavasti CCA: lla on tässä suhteessa parempi menestys.

Alla on täysi Immaf -lehdistötiedote:

Kanadan maajoukkueen kokeilut järjestävät Kanadan Combat Alliance, yksityiskohdat, jotka ilmoitetaan perjantaina 21. maaliskuuta. CCA hyväksyttiin 18. maaliskuuta 2014 tarkkailujäsenyyden asemasta, ja heille on annettu tehtävä varmistaa, että MMA -urheilijat voivat kilpailla maajoukkueen paikasta. Monien menestyneiden MMA -urheilijoiden koti on vuosien varrella osoittanut vahva haastaja Las Vegasin maailmanmestaruuskilpailuissa, jotka napsauttavat laajaa lahjakkuutta suuressa maassa.

CCA -jäsenyys seuraa muutaman kuukauden turbulenssia Kanadan MMA -yhteisössä. Immaf on valitettavasti pakotettu hajottamaan kaksi aikaisempaa jäsentä – ensin CAMMAF ja äskettäin CNMMAF -, joka on vaikuttanut kielteisesti Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita Kanadan urheilijoiden tilanteeseen.

IMMAF -jäsenyydellä on täytettävä vaatimukset, ja yksi tärkeimmistä vaatimuksista on enemmistön edustaminen. Tämä johtuu siitä, että MMA PSV Eindhoven Paita on nuori urheilu; Nyt ympäri maailmaa tapahtuu, että ihmiset kokoontuvat muodostamaan peruskankaan, jota tarvitaan urheilun kehityksen tukemiseen. Perustettu urheilu luottaa jo rakenteeseen; Klubit, kuntosalit ja urheilijat ovat sidoksissa yhteen kansalliseen liittovaltioon, ja liitolla on valtakunnallinen valtuudet edustaa urheilua. Kun vakiintunutta kokonaisuutta ei ole olemassa, jotain on muodostettava, ja jotta voidaan tehdä uskottavuudella ja vapaaehtoisella tuella koko MMA -yhteisön on osallistuttava. Yksi ryhmä ei voi hallita muita, luottamus on luotava ja demokratian on hallitseva.

CAMMAF: n omistautuneet henkilöt, CNMMAF ja muut ryhmät ympäri maata työskentelevät tällä hetkellä ahkerasti MMA: n urheilussa ja ansaitsee tunnustuksen ja kunnioituksen. IMMAF on kuitenkin epäonnistunut toistuvissa yrityksissämme yhdistää kaksi suurta ryhmää yhteistyössä. Kun tähdistöt ja kumppanuudet hajoavat, ihmisillä, jotka liikkuvat ryhmissä ja ulos, ja ikätovereiden keskuudessa on yleistä epäluottamusta. Immafilla on valitettavasti vähän vaikeaa jatkaa arvioitaessa sitä, missä määrin vaatimukset täytetään. Toistaiseksi päätöksen on siksi olla, ettei kumpaakaan osapuolta. IMMAF on syvästi sitoutunut tukemaan ja mahdollistamaan demokraattisen, voittoa tavoittelemattoman edustuksen Kanadan MMA-yhteisölle ja jatkaa yhteistyötä ja kiinnittämään avainryhmiä vuoropuheluun. IMMAF-hallitus päätti sidoksesta CCA: n nimenomaiseen tehtävään laatia pitkäaikainen ratkaisu, joka kiinnittää kaikki osapuolet.

CCA on kokenut ja vakiintunut organisaatio, joka parhaillaan kehittää ja edistää MMA: ta, grippingia, BJJ: tä ja pankraatiota Kanadassa. Heille on annettu tehtäväksi edustaa Immafia tällä siirtymäkauden aikana; Kokeilujen isännöinti helpottaa vuoropuhelua kaikkien MMA-yhteisön keskeisten puolueiden kanssa ja siten perustamalla maapallon perustamiselle kansallisen federaation perustamiselle vain MMA: lle, jolla on laaja kansallinen ja maakunnan edustus. IMMAF: n pääkonttori jatkaa aktiivista työtä helpottaakseen pysyvää ratkaisua Kanadaan kesän jälkeen ja siihen asti kaikki osapuolet osallistumaan CCA: n kanssa ja jättämään syrjään erot suurempaan hyötyyn.

Kanadan kokeiluja koskevia kysymyksiä saat ottamalla yhteyttä CCA: hon osoitteessa info@canadiancombat.com tai sähköpostitse worldchampionships@IMMAF.org. Kysymyksiä tai ehdotuksia MMA: n edustamisesta Kanadassa, ota yhteyttä info@IMMAF.org.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Onko Kanadan amatööri MMA -mestaruuskilpailut suistunut? 10. helmikuuta 2014
Ovatko Kanadan amatööri MMA -mestaruuskilpailut törmäyskurssilla rikoslain Santos Laguna Paita kanssa? 14. tammikuuta 2014 “Amatööri MMA Law”
PEI Kickingboxing -tapahtuman sammutus osoittaa Post Bill S-209 -tapahtuman 24. marraskuuta 2013 “Amatööri Kickboxing”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *