, jotka on määritelty viimeisimmässä taisteluurheilun piratismin tuomiossa 9 510 dollaria vahingonkorvauksista/kustannuksista, on äskettäin julkaissut Yhdysvaltain käräjäoikeus, D. Etelä -Carolina, Firenzen divisioonan D. Kaiken kaikkiaan 9 510 dollaria vahingonkorvauksia sekä Mayweather v. McGregorin piratismi maksettavat kustannukset.

Äskettäisessä tilanteessa (Joe Hand Promotions, Inc. v. Cave Dwellers LLC) syytetty näytti nyrkkeilypalkan näkymäkorttia ostamatta teollisuuden alilisenssioikeuksia, joiden avulla he voivat tehdä niin. Kustannukset olisivat olleet 3700 dollaria. Syytetty myös syytti kannen suojelijoille, jotka menivät katsomaan taistelua.

Kantaja sai 5000 dollarin laiminlyönnin laiminlyönnistä 2 500 dollaria parannettuja vahingonkorvauksia sekä asianajajamaksuja sekä kustannuksia. Saavuttaessaan tämän vahinkojen arviointialueen tuomari Bryan Harwell tarjosi syyt:

Kun otetaan huomioon kantajan lopullista laiminlyöntiä koskevaa pyyntöä, siihen liittyvää asiaa sekä sen tukemista koskevia pistekuomioita sekä todisteita, sekä asianmukaisia ​​viranomaisia ​​koskevat kirjelmät, tuomioistuin päättelee, että kantaja on todennut, että se on vahingoittunut Juhla liittovaltion viestintälain nojalla, 47 U.S.C. §§ 553 sekä 605 sekä tekijänoikeuslaki, 17 U.S.C. § 101, samoin kuin kantajan vaalit hakea lakisääteisiä vahinkoja pelkästään 47 U.S.C. § 605. Tuomioistuin päättelee myös, että sillä on toimivalta aiheesta sekä tämän toiminnan juhlia; että vastaajat Cave Dunllers LLC ja Joseph West Ham United Paita M. Stocco (jäljempänä ”vastaajat”) eivät vastanneet tai muuten suojelevia liittovaltion siviiliprosessisääntöjen mukaisesti, jotka noudattavat asianmukaista palvelua; Heidän laiminlyönninsä perusteella kantajan alkuperäisessä valituksessa esitetään vastaajia vastaan ​​otettuja väitteitä; Kyseinen vastaajat näyttivät suljetun piirin, Floyd Mayweather, Jr. vs. Conor McGregor Broadcast, mukaan lukien kaikki alakortti -ottelut sekä koko televisiolähetys, joka on järjestetty 26. elokuuta 2017, ilman kantajan lupaa; Se, että tietue osoittaa, että teollisen julkisen katselun korko oli 3 700,00 dollaria 0-100-istuimelle, samoin kuin kantajan tutkija Gordon Mooneyehan, havaitsi 39 asiakassuhdetta vastaajien tiloissa 60 suojelijan kyvystä sekä vastaajien tiloissa oli useita televisioita, jotka osoittavat taistelun, samoin kuin 20,00 dollaria per henkilö per henkilö; samoin kuin vastaajien toimet olivat tahallisia ja suoran tai epäsuoran teollisuusetujen tai henkilökohtaisen rahapoliittisen hyötyjen toimintoja. Siksi lisävahinkoja on perusteltu tässä toiminnassa. Harkittuaan harkintavaltaansa sekä ajatellessaan kantajan hakemuksia, tuomioistuin myöntää lakisääteiset vahingot 5 000,00 dollaria, 2 500,00 dollarin lisävahinkoja, jotka perustuvat vastaajien tahalliseen rikkomukseen, asianajajan maksuihin 1500,00 dollaria ja kustannukset 510,00 dollaria.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

9 350 dollaria Mayweather v. Pacquiao Industrial Piracyjune -yritykselle tilatut vahingot 19, 2018 “Piratismi”
Mayweather v. Pacquiao Piratismi johtaa 30 000 dollarin tuomioistuimen tuomariin 17, 2019 “Piratismi”
60 000 dollaria Mayweatherin Piratish vs McGregoraugust 7, 2018in “Piratismi” -hirosatialle Fluminense Paita ehdotetut vahingot Sao Paulo FC Paita “Piratismi”

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *