Tappava neuvo – kuka syyttää?

Cade Thomas

Voi, draama. Ei ole huolta siitä, että ensisijainen asia, joka erottaa kehonrakennuksen nykyään kaikenlaisesta muusta historiasta sen historiassa, on totuus, jonka jokaisella ja heidän koiransa on valmentaja. Crap – kaikki ja heidän koiransa ovat valmentaja. Ajatus siitä, että joku kokenut opastavat sinua kilpailun valmisteluun Fluminense Paita tai “gurun” avustamiseen, joka värvää hänet seuraavalle tasolle, ei ole erityinen tämän nykyajan aikana, mutta se on kuitenkin kiertynyt hallitsematta.

Olen jo lyönyt nobodioiden legioonia, jotka hyödyntävät tätä mallia kutsumalla itseään valmentajiksi, kun heillä ei ole yritysvalmennusta ketään (jopa itseään). Huolestuttavampi kuvio, joka tulee esiin, on valmentajien määräävän neuvoja, jotka laskeutuvat heidän urheilijoilleen sairaalaan tai mikä pahempaa. Syy, että sana ”väitetään” on erittäin tärkeä tässä tilanteessa, on se, että tapausten leviämistä koskevat tiedot tulevat yleensä jonkun suusta (eli näppäimistö) jonkun, joka myös valmentaa urheilijoita ja saattaa olla hyötyä siitä, että se on hyötyä yhdestä valmentajasta.

Koska kylläisyysaste on niin äärimmäinen valmennusmarkkinoilla, ihmiset kamppailevat erotakseen itsensä. Olemme nähneet paljon kiusallisia koulutusohjelmia, joissa on tyylikkäitä nimiä, sekä ärtyisiä laihdutustekniikoita, joita mainostetaan menetelminä, jotka erottavat itsensä pakkauksesta. Minusta ei mielestäni olisi reilua olla erittäin vähiten varovainen, kun hyväksyt syytökset evankeliumiksi. Matka muut ihmiset kykenemättömiksi tekemään suurta tehtävää tai jopa ihmisille vaarallisten ehdotusten tarjoamiseen on varma, että lopetetaan menetelmä itsesi takaosaan, koska vähemmän kuin loistavat katsojien joukossa otetaan tämän viestin ja kääntävät sen, kuten syyttäjällä on Korkea moraali ja on erittäin huolissaan asiakkaidensa terveydestä. Oletetaan, kenen he saattavat ajatella seuraavaa kilpailua varten prep estämään köyhän valmentajan murhaa?

Kääntöpuolella muutama syytöksistä aiheuttavista ihmisistä tekee niin kilpailukykyisen naapuruston parhaan kiinnostuksen kohdalla. Voi olla erittäin turhauttavaa nähdä, että ihmisiä käsketään tekemään asioita, joita ajattelet henkilökohtaisesti tarpeettomia (joko kokonaan tai kyseiselle henkilölle tuolloin), samoin kuin uskon, että jos pystyt ilmoittamaan ehdottomalla varmuudella, että ymmärrät epäilemättä tämä on Tapahtumalla, että tietoisuuden lisääminen on kunniallista. Voidaan viitata siihen, että mahdollisesti on hienointa tehdä vain julkista, että olet eri mieltä tietyistä tekniikoiden luettelosta ja jätät nimet siitä pois, mutta silloin vasta -erimielisyys olisi, että tätä voidaan ajatella passiivisesta aggressiivisesta tai vieläkin mahdollisesti valmistetusta Vain jälleen kerran saadaksesi itsesi näyttämään hyvältä.

Sen käsittelemiseen ei ole oikeaa tai väärää menetelmää, se AS Roma Paita jatkuu ehdottomasti tilanteessa tilanteen perusteella. Tämä on ollut näennäisesti tyypillisempi kuukausien kuluessa, samoin kuin tämä tarkoittaa, että enemmän ihmisiä loukkaantuu tai vain enemmän ihmisiä seisoo sitä vastaan.

Missä tahansa käydään keskustelua tai erimielisyyttä tästä aiheesta, ensisijainen dilemma johtuu tähän; Ovatko valmentajat vastuussa kilpailijoiden neuvoista, jotka aiheuttavat jonkin tyyppisiä vahinkoja vai onko urheilijan tehtävä tehdä omia vaihtoehtojaan ja ottaa hallitsemaan sen, mitä he tekevät omilla ruumiillaan? Aiheesta on olemassa kaksi leiriä, samoin kuin mielestäni ensisijainen kysymys johtuu koulutuksen puutteesta kehonrakentajan puolesta. Älä koskaan laita kehoosi mitään, josta et ole tiedossa! Jos jokin saa sinut tuntemaan olosi Bologna FC 1909 Paita epämukavaksi, kerro valmentajallesi ja kysy, onko olemassa vaihtoehtoinen tekniikka, jota voidaan käyttää. Jos tietty lääkitys tai protokolla näyttää sinulle hullulta, älä tee sitä! On niin paljon kuin ymmärrät, mikä on hyväksyttävä vaara sekä se, mikä saattaa lähettää perseesi sairaalaan. Uskon, että sinun pitäisi pystyä luottamaan henkilölle, jonka maksat tästä neuvosta

Me kaikki ymmärrämme, että diureettit ovat ensisijainen syyllinen kehonrakentamiseen liittyviin terveys- ja hyvinvointiongelmiin, joten ehkä on aika, että kilpailijat katsovat niitä eri valossa. Kun valmentajien määrä lisääntyy edelleen, mielestäni tämä tilanne syntyy edelleen, samoin kuin mahdollisesti ryhtyä toimiin oikeustoimiin, ellei ihmiset lopeta huonoja neuvoja ja valmentajia lopettavat sen tarjoamisen.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *